Frederik Nymark. Foto: Motorsporten.dk

Frederik Nymark. Foto: Motorsporten.dk

Frederik Nymark og Nymark Racing er klar

Frederik Nymark og Nymark Racing er i gang med forberedelserne til 2019 sæsonen

HADSTEN For få dage siden havde teamet nogle testdage på Padborg Park og det var en meget positiv test for alle fire kørere og resten af teamet.

Når det ternede flag falder til årets sidste løb er næste sæson allerede i gang. Det gælder også for Nymark Racing. Inden de endelige planer om antallet af biler og hvilke kørere der skulle sidde i bilerne, slog nogle af teamets trofaste sponsorer til for at forbedre sæsonen.

Entreprenør på plads

Siden sidste år har teamet haft et problem med at få deres racertrailer helt op til værkstedet. Men her trådte to af teamets entreprenør sponsorer til. Thomas Karvonen fra Mads Boye og Morten Eriksen fra Hadbjerg Mur og Beton fik inden sæsonstart ordnet det problem, så der nu er fuld adgang til værkstedet.

For det ikke skulle være helt løgn, så faldt der endnu en appelsin i Nymark Racings turban. For at sikre Frederik Nymark havde så lidt problemer som muligt, kunne Thomas Karvonen fortælle Frederik at han har købt en helt fabriksny Super GT bil til Frederik til den kommende sæson.

Publiceret 25 April 2019 05:00