Vind turpas og entré til Tivoli.

Vind turpas og entré til Tivoli. Lasse Salling, Tivoli

Konkurrence: Vind entre- og turpas til Tivolis sommersæson

Lokalavisen Favrskov og Tivoli byder foråret velkommen med en fed konkurrence

Konkurrence Der er forår i luften og det vil vi på Lokalavisen Favrskov fejre med en konkurrence for vores læsere her i kommunen.

Præmien består af:

- 2 x 4 entré og turpas til Tivolis sommersæson.

For at deltage i konkurrencen, skal man modtage vores daglige nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede er tilmeldt det, kan du gøre det på vores hjemmeside favrskov.lokalavisen.dk. Redaktionen trækker lod blandt nyhedsbrevs-abonnementerne den 8. maj. Vinderne får direkte besked i deres mailboks.

Nye forlystelser

Fra første dag har forlystelses-havens dna været forlystelser. Alene i år investeres der millioner af kroner i forlystelserne, når ældre forlystelser erstattes med nye. De besøgende kan i år se frem til nyheden Kamelen, antennefri radiobiler, en vildere Fatamorgana og senere på året bliver der premiere på Mælkevejen. Der bliver masser af Fredagsrock, fyrværkeri og dans på Pantomimeteatret.

Igennem hele sæsonen vil der være masser af mulighed for at opleve live-musik i haven. Musikprogrammet spænder over flere genrer som eksempelvis verdensmusik, Big Band og jazz. Fredagsrock præsenterer blandt andet Tom Jones, Den Gale Pose og TV2 og der vil være mere end 10 dobbeltkoncerter med kendte danske bands og artister.

CWK

Publiceret 25 April 2019 11:00