Den helt nye hal, som Kathrine Andersen Chokolade nu rykker ind i. Foto: Michael Wulff

Den helt nye hal, som Kathrine Andersen Chokolade nu rykker ind i. Foto: Michael Wulff

Dansk chokoladefabrik får nye lokaler

Danmarks ældste chokoladeproducent får nyt domicil og lancerer B2C-webshop

Kathrine Andersen Chokolade er Danmarks ældste chokoladeværksted med rødder 120 år tilbage. De har netop fået nøglerne deres nye domicil på 1.400 kvadratmeter i Søften Industripark.

"Vores nye domicil er et bevis på, at vi har høje ambitioner for fremtiden. Desuden har vi lige lanceret åbningen af en B2C-webshop, der gør det muligt for os at komme tættere på vores slutforbrugere," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

"Kathrine Andersen Chokolade debuterede i år 2018 som gazelle, hvilket vidner om, at Børsens gazellepriser ikke blot er forbeholdt unge, hurtigt voksende virksomheder. Desuden har vi ambitioner om at fordoble både medarbejdertal og omsætning inden for tre år," udtaler Jakob Skovsgaard.

Danmarks ældste

Kathrine Andersen Chokolade har rødder 120 år tilbage, og kan dermed bryste sig af at være Danmarks ældste chokoladeproducent. Kathrine Andersen Chokolade blev i sin tid grundlagt af forretningskvinde Kathrine Marie Andersen, der i begyndelsen drev virksomheden fra sin egen stue i hjertet af Aarhus. Siden direktør Jakob Skovsgaard i 2007 overtog firmaet og brandet Kathrine Andersen, har vores virksomhed gennemgået en rivende udvikling.

"Jeg har selv været med i mange af beslutningerne til dette nye domicil, og sammen med mine medarbejdere har vi tegnet den nye fabrik, som vi ønsker os. Det er helt vildt at stå her i dag og se, at tegningen fra tegnebrættet er blevet en realitet," fortæller Jakob Skovsgaard.

Det nye domicil på Rho 12, Søften, i Aarhus Nord bliver 1.400 kvadratmeter og rummer både chokoladeproduktion, nye bagerifaciliteter og nyt lager. Desuden satses der på nye tiltag, hvorfor fabrikken derudover rummer eventlokale, konferencerum og showroom.

Til trods for de mange nye tiltag er det vigtigt for Jakob Skovsgaard at understrege, at chokoladen skal forblive virksomhedens DNA, hvilket han glæder sig til at videreudvikle i sine nye lokaler, hvor der i den grad er mulighed for at tænke og drømme stort.

Sådan så det ud, da de ansatte fra Kathrine Andersen Chokolade satte spaderne i jorden i Søften Industripark. Foto: Michael Wulff

Sådan så det ud, da de ansatte fra Kathrine Andersen Chokolade satte spaderne i jorden i Søften Industripark. Foto: Michael Wulff

Publiceret 19 May 2019 06:30