Slagtermester Anders Peter Rasmussen og hans team fra SuperBrugsen i Hinnerup får besøg af mystery-shoppere og slagtere de kommende måneder. De skal teste om SuperBrugsen i Hinnerup skal modtage 'Slagterprisen 2019'.

Slagtermester Anders Peter Rasmussen og hans team fra SuperBrugsen i Hinnerup får besøg af mystery-shoppere og slagtere de kommende måneder. De skal teste om SuperBrugsen i Hinnerup skal modtage 'Slagterprisen 2019'.

Finalister:

SuperBrugsen i Hinnerup tæt på 'Slagterprisen'

Efter indledende runde i Landbrug & Fødevarers 'Slagterprisen' er Slagterafdelingen i Hinnerup nu blandt de tre finalister

Af
Kian Johansen

Hinnerup Slagtermester Anders Peter Rasmussen og hans team fra SuperBrugsen i Hinnerup er nu blandt de tre sidste finalister, der er indstillet til 'Slagterprisen 2019'.

Blandt andet fordi han via god ledelse og stor faglighed altid formår at have en snorlige afdeling, der både signalerer madbutik og madglæde, lyder det i indstillingen.

Situationsbestemt leder

Derudover er Anders Peter Rasmussen kendt for sin betjente slagterafdeling med fredagsmenu, som kunderne selv kan sammensætte, hverdagsinspiration til den hurtige frokost og den lette men gode aftensmad, der kan købes lun til hverdag fra varmekummen.

"Jeg er den slags leder der lader folk gøre det, de er gode til. Jeg udelegerer og lader de ansatte finde de gode løsninger. Det er ikke altid sådan jeg selv ville have løst det, men jeg lader folk være dem selv," lyder det fra Anders Peter Rasmussen, der kalder sig selv god til situationsbestemt ledelse.

Elever med sølvmedaljer

Han går også op i at have gode vilkår for eleverne.

De seneste to fik begge sølvmedalje for deres svendeprøve.

Den ene af dem, Tinna Stjernholm Godsk, vandt tilmed titlen som Årets Lærling under Guldfesten i Favrskov fornylig.

Tre måneders prøvetid

Den første præsentation skete på Axelborg i København, hvor Landbrug & Fødevarer holder til. Det er dem, der står for prisen.

Nu venter tre måneders 'prøvetid'. For både 'mystery-shoppere' og et panel af tidligere vindere, slagtere og eksperter vil i de kommende måneder besøge SuperBrugsen i Hinnerup, uden at give sig til kende.

De vil teste kvaliteten og atmosfæren i slagterafdelingen og derefter give deres bedømmelse. Afsløringen af årets 'Slagterprisen 2019' kommer 24. september under en prisoverrækkelse på Fødevaredagen på Hindsgavl Slot.

Publiceret 29 May 2019 11:00

Foredrag i Ø. Velling Forsamlingshus