Steffen Hedegaards 40 års jubilæum markeres

Steffen Hedegaards 40 års jubilæum markeres

Jubilæum: 40 år på Expedit

Steffen Hedegaard har været ansat på virksomheden Espedit i 40 år

Den 18. juni kan Steffen Hedegaard fejre sit 40 års jubilæum på Expedit.

Steffen Hedegaard startede på Expedit som fejedreng og kom siden i lære som værktøjsmager. Noget af det allerførste han husker, og som gjorde indtryk på den unge knægt, var, at Expedits daværende direktør, skaberen af Expedit Leif Pedersen, samlede alle medarbejderne udenfor, for at de sammen skulle fejre, at Expedit havde sat en omsætningsrekord.

Der var i det hele taget mange sociale aktiviteter dengang, mindes Steffen Hedegaard. De fleste af medarbejderne var unge, og der blev for eksempel spillet rigtig meget fodbold, deltaget i mange stævner og hentet mange pokaler hjem.

Han husker også, at han inden han kom i lære, var med til at producere blandt andet Verner Panton stole og postcontainere til Kuwait. Sidstnævnte var en kæmpeordre - der blev lavet værktøjer alene til denne ordre, og medarbejderne arbejdede uafbrudt.

Da Steffen Hedegaard kom i lære som værktøjsmager begyndte en ny spændende tid. Værkstedet var større dengang og beskæftigede 12-14 personer, idet Expedit selv lavede sine maskiner. Når der skulle laves nye maskiner til at producere nye systemer indebar det, at man ofte var nødt til at lave forsøg. Dette udviklingsarbejde var noget særligt og både sjovt og spændende, og hele værkstedsafdelingen engagerede sig ihærdigt i at finde de bedste løsninger.

Siden han blev udlært, har Steffen Hedegaard arbejdet som værktøjsmager. For 12 år siden blev han valgt til tillidsmand for sine kolleger. Det har været meget lærerigt og givet ham en større indsigt i mange ting, fortæller han.

Steffen Hedegaard er en respekteret og afholdt kollega og medarbejder, og i sin egenskab af tillidsmand har han hjulpet og gjort en forskel for mange kolleger. Det har været gensidigt, idet han altid har betragtet Expedit som en fantastisk arbejdsplads med frihed under ansvar og mange gode kolleger gennem mange år.

Jubilaren bor med sin kone og to sønner i Hadsten. I fritiden holder han sig fit-for-fight ved at dyrke blandt andet taekwondo, motionsløb og vinterbadning.

Hans 40 års jubilæum markeres 21. juni i Expedits kantine.

Publiceret 13 June 2019 06:00