Både posthus og postbokse flytter til Center Kiosken i Tema Centret. Her er det postboksene der stod i Hammels tidligere postcentral på Norgesvej. Arkivfoto: Kian Johansen

Både posthus og postbokse flytter til Center Kiosken i Tema Centret. Her er det postboksene der stod i Hammels tidligere postcentral på Norgesvej. Arkivfoto: Kian Johansen

Posthus flytter til Center Kiosken

Både posthus og pakkeboksene flytter fra SuperBrugsen til Center Kiosken

Af
Kian Johansen

Tirsdag 18. juni slår Center Kiosken på Østergade 20 i Hammel dørene op til byens nye posthus.

Posthuset ligger i dag hos SuperBrugsen, der har valgt at stoppe samarbejdet, og derfor har PostNord været på udkig efter en ny og god samarbejdspartner i byen.

"Jeg er rigtig glad for, at Center Kiosken har ønsket at overtage posthuset. Det har stor betydning for både borgerne og erhvervslivet i Hammel, som dermed også fremadrettet er sikret en god, lokal postservice," siger Vibeke Mousing, distriktschef i PostNord.

I det nye posthus hos Center Kiosken kan kunderne på samme vis som i dag hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid. Åbningstiden bliver hverdage fra kl. 9.00-18.00, lørdag fra kl. 9.00-16.00 og søndag fra kl. 10.00-16.00.

"Vi glæder os rigtig meget til at få posthus i butikken og har en forventning om, at posthuset vil være med til at gøre Center Kiosken til et endnu større omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de kan hente deres pakker sendt med PostNord og klare andre postærinder her hos os," siger Jan Eskildsen, der er indehaver af Center Kiosken.

Sidste åbningsdag hos SuperBrugsen, inden posthuset slår dørene op hos Center Kiosken, er 17. juni.

I forbindelse med flytningen af posthuset bliver Pakkeboksen flyttet til Temacenteret lige ved siden af Center Kiosken.

Publiceret 17 June 2019 15:19