Inner Wheel Hinnerup har ved årets generalforsamling gjort status over et aktivt år og samtidig skiftet formand. Pressefoto

Inner Wheel Hinnerup har ved årets generalforsamling gjort status over et aktivt år og samtidig skiftet formand. Pressefoto

Inner Wheel har igen skiftet præsident

foreninger Inner Wheel hjulet er atter drejet en tak, og året blev afsluttet med en festaften med generalforsamling og præsidentskiftet, hvor ny præsident for Inner Wheel året 2019/20 er Aase Berggren.

Klubben fejrede også medlemmer med 10 og 25 års jubilæum.

Inner Wheels formål er at fremme og styrke venskaber, at yde hjælp og støtte og at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt.

Hinnerup Inner Wheel har i året blandt andet givet donationer til Alzheimerforeningen, Børnetelefonen, Børn og unge I sorg samt Rønbækskolens Ungdomsteater RUT.

Hinnerup Inner Wheel deltager sammen med andre Inner Wheel-klubber i flere indsamlinger blandt andet af dåseringe, hvor der er indsamlet 13 ton dåseringe, som i alt har indbragt 87.000 kr., der er gået til Thailand.

Dåseringene bliver smeltet om til skruer og bolte, som bruges til arme- og benproteser i Thailand, hvor mange mister et eller begge ben på grund af landminer eller slangebid, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 22 June 2019 08:00