Festivalen i Grundfør er en afslappende affære med gode siddepladser. Arkivfoto: Michael Wulff

Festivalen i Grundfør er en afslappende affære med gode siddepladser. Arkivfoto: Michael Wulff

Grundfør Festival fejrer jubilæum

Festival 10. udgave af Danmarks gladeste festival i Grundfør bliver et brag af en fest, når Grundførs sejeste børneband, Gas-bi-dua, Thomas Buttenschøn og de andre musikere går på scenen på festivalpladsen 29. juni fra kl. 12.30.

"I år får musikprogrammet nemlig et ekstra nøk på grund af jubilæet, og derfor er blandt andre Thomas Buttenschøn booket for at give publikum en rigtig god oplevelse," skriver Grundfør Festival i en pressemeddelelse.

"Vi plejer ikke at have rigtig kendte navne på scenen, men det er sjovt at prøve, og vi kan allerede mærke, det giver lidt ekstra opmærksomhed og måske lidt større forventninger, siger formanden for festivalen, Gitte Johansen

Selvom festivalen får kendisstøv på sig i år, bliver det stadig den hyggelige stemning for hele familien med sofaer på plænen og plads til store og små, folk vil opleve.

Billetter kan købes ved indgangen og koster 50 kr. for børn mellem 6 og 15 år, 150 kr. for gæster over 16 år, og der er gratis entre for børn under 6 år. Se mere på www.grundfoer-festival.dk.

Publiceret 23 June 2019 04:00