Kommunen genoptager sager

Favrskov Kommune efterlyser forældre der har fået tabt arbejdsfortjeneste

Af
Kian Johansen

Favrskov Favrskov Kommune genoptager nu sager om beregning af bidraget til pensionsordning i forbindelse med sager om bevilling af tabt arbejdsfortjeneste efter serviceloven. Det sker på baggrund af en ny principafgørelse fra Ankestyrelsen.

"Vi genoptager en sag, vi før har afgjort, hvis en forælder, der modtager tabt arbejdsfortjeneste og et bidrag til pensionsordning, beder om det," lyder det på kommunens hjemmeside. Du kan læse det her.

Efterlyser forældre

Derfor beder Favrskov Kommune forældre, der har haft en sag om tabt arbejdsfortjeneste og bidrag til pensionsordning efter 31. marts 2010, om at kontakte kommunen for at få genoptaget deres sag.

Der kan dog være forhold som gør sagerne forældede, påpeges i nyheden på hjemmesiden.

"Som udgangspunkt er Favrskov Kommune forpligtet til at genoptage de afsluttede sager af egen drift. Det er forbundet med meget betydelige administrative vanskeligheder for kommunen at finde sagerne frem, hvorfor kommunen informerer om muligheden for genoptagelse her på kommunens hjemmeside," lyder det.

Sager med igangværende ydelse bliver automatisk efterreguleret med tilbagevirkende kraft. Det gøres løbende ved opfølgning af den tabte arbejdsfortjeneste og senest med udgangen af 2019.

Publiceret 24 June 2019 09:00