Flaget var oppe, da Katrhine Andersen Choklades nye domicil blev indviet. Indsendt foto

Flaget var oppe, da Katrhine Andersen Choklades nye domicil blev indviet. Indsendt foto

Chokoladefabrik holdt åbningsreception

Danmarks ældste chokoladeproducent indviede nyt domicil i Søften

Søften Kathrine Andersen Chokolade, der er Danmarks ældste chokoladeværksted med rødder 120 år tilbage, indviede i forrige uge deres nye domicil på 1.400 kvadratmeter i Søften Industripark.

"Vores nye domicil er et bevis på, at vi har høje ambitioner for fremtiden," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

"Kathrine Andersen Chokolade debuterede i år 2018 som gazelle, hvilket vidner om, at Børsens gazellepriser ikke blot er forbeholdt unge, hurtigt voksende virksomheder. Desuden har vi ambitioner om at fordoble både medarbejdertal og omsætning inden for tre år," udtaler Jakob Skovsgaard.

Der var taler både fra borgmesteren og direktør Jakob Skovsgaard. Indsendt foto

Der var taler både fra borgmesteren og direktør Jakob Skovsgaard. Indsendt foto

Kathrine Andersen Chokolade blev i sin tid grundlagt af forretningskvinde Kathrine Marie Andersen, der i begyndelsen drev virksomheden fra sin egen stue i hjertet af Aarhus. Siden direktør Jakob Skovsgaard i 2007 overtog firmaet og brandet Kathrine Andersen, har vores virksomhed gennemgået en rivende udvikling.

Bageri og showroom

"Jeg har selv været med i mange af beslutningerne til dette nye domicil, og sammen med mine medarbejdere har vi tegnet den nye fabrik, som vi ønsker os. Det er helt vildt at stå her i dag og se, at tegningen fra tegnebrættet er blevet en realitet," fortæller Jakob Skovsgaard.

Det nye domicil på Rho 12, Søften, i Aarhus Nord bliver 1.400 kvadratmeter og rummer både chokoladeproduktion, nye bagerifaciliteter og nyt lager. Desuden satses der på nye tiltag, hvorfor fabrikken derudover rummer eventlokale, konferencerum og showroom.

Publiceret 30 June 2019 11:00