Sjov og grin, da holdet her gav opvisning. Privatfoto

Sjov og grin, da holdet her gav opvisning. Privatfoto

Friskolen i Hinnerup fyldte 35 år – og det blev fejret

Den årlige sommerfest på Friskolen i Hinnerup var i år opgraderet til en jubilæumsfest, og det gik ikke stille for sig.

NORRING Fadøl, kage, vin og sodavand var fremragende tilbehør til den underholdning, som eleverne op Friskolen i Hinnerup leverer til skolens 35 års jubilæum fredag 21. juni. Revy, koncerter og ikke mindst et storstilet gymnastikshow var blandt højdepunkterne til festen, der først sluttede, da solen var gået ned. Det fortæller skolen i denne pressemeddelelse.

Efter den officielle markering af skolens jubilæum, hvor skoleleder Kim Pedersen og formand for bestyrelsen Agnete Etzerodt Lund havde holdt oplæg, stod arrangementet på en gymnastik og danse opvisning, hvor hele skolen deltog.

Solen var med arrangementet på Friskolen i Hinnerup. Det nød de mange fremmødte. Privatfoto

Solen var med arrangementet på Friskolen i Hinnerup. Det nød de mange fremmødte. Privatfoto

Sammenhold

Og ifølge skoleleder Kim Pedersen, er netop sammenhold og fællesskab i fokus på skolen, og det lærer eleverne allerede, når de starter som fem-årige i førskolen. Derfor var også de allermindste elever med på scenen sammen med de lidt ældre elever og fremførte Everybody Needs Somebody to Love fra The Blues Brothers.

En del af aktiviteterne foregik indendørs. Privatfoto

En del af aktiviteterne foregik indendørs. Privatfoto

Mange mennesker

"For de yngste elever er det en kæmpe oplevelse at stå foran så mange mennesker for første gang, og de klarede det virkelig flot. De er vokset et halvt hoved, når de kommer ned fra scenen," siger Kim Pedersen, der er skoleleder på Friskolen i Hinnerup.

På Friskolen er det nødvendigt, at forældrene er en del af hverdagen og engagerer sig, og derfor opstår der sammenhold og bånd. En gruppe forældre har sammen dannet en såkaldt revy-gruppe, og jubilæumsfesten var en oplagt lejlighed for gruppen, der ”ristede” samtlige lærere til stor morskab for alle tilhørende.

Så må der dunkes. Privatfoto

Så må der dunkes. Privatfoto

Gav den gas på scenen

Herefter fulgte en kavalkade af skolens egne bands, der gav den gas på scenen. Fra 2. klasse er det nemlig obligatorisk at spille med i et af skolens bands – selvfølgelig i skoletiden -, og derfor var niveauet ganske højt. Inden der blev serveret nat-hotdogs, var det tidligere elever, forældre og lærere der indtog scenen på Damsbrovej. wuf

Publiceret 01 July 2019 06:00