Daniel Toft Jakobsen er ny socialdemokratisk udviklingsordfører samt handicapordfører. Foto: Michael Wulff

Daniel Toft Jakobsen er ny socialdemokratisk udviklingsordfører samt handicapordfører. Foto: Michael Wulff

Daniel Toft fik flere ordførerposter

FAVRSKOV Det socialdemokratiske folketingsmedlem Daniel Toft Jakobsen valgt til Folketinget i Favrskov har fået tildelt flere ordførerskaber, da S-gruppen mødtes på Christiansborg. Det fortæller han i sin facebook:

"(...) Derfor har jeg også altid syntes, at international solidaritet og udviklingspolitik måtte være noget af det mest spændende at arbejde med. Og det får jeg lov til nu. Jeg er nemlig fra og med i dag blevet Socialdemokratiets udviklingsordfører.

Samtidig er jeg også blevet mit partis handicapordfører, og den opgave glæder jeg mig lige så meget til. For hvor er der bare brug for at få løftet handicappolitikken højere op på Christiansborgs dagsorden.

Der bliver meget at sætte sig ind i og masser af udfordringer. Men jeg er overbevist om, at begge ordførerskaber bliver spændende – og ikke mindst helt enormt meningsfulde.

Udover de to ordførerskaber har jeg fået plads i udenrigsudvalget, sundheds- og ældreudvalget, social- og indenrigsudvalget, kulturudvalget, kirkeudvalget og ligestillingsudvalget." wuf

Publiceret 08 July 2019 11:45