Michela Kristensen og hendes datter Celina brugte nogle timer på at lede efter de udsmidte kattekillinger på Skanderborgvej ved Hammel onsdag. Michela har tidligere selv prøvet at finde en papkasse med killinger. Foto: Michael Wulff

Michela Kristensen og hendes datter Celina brugte nogle timer på at lede efter de udsmidte kattekillinger på Skanderborgvej ved Hammel onsdag. Michela har tidligere selv prøvet at finde en papkasse med killinger. Foto: Michael Wulff

Kattekilling-sagen: Celina og Michela ledte i grøftekanten

For 15 år siden fandt Michela Kristensen en papkasse med et helt kuld killinger

Af
Michael Wulff

HAMMEL I vejkanten på Skanderborgvej ved Hammel går en mor og hendes datter og kigger intenst ind over markerne. De leder efter spor af de kattekillinger, som en ukendt smed ud af vinduet på en sølvgrå stationcar mandag eftermiddag.

De har endnu ikke fundet noget.

"Men da jeg så historien, så tænkte jeg straks på den papkasse, jeg selv fandt for femten år siden i nærheden af, hvor jeg bor," fortæller Michela Kristensen. Hun bor nær Frijsenborg ved Hammel.

Katten fik et langt liv

Dengang kiggede Michela nysgerrigt i den efterladte papkasse i vejkanten og fik synet af tre små kattekillinger og to lidt større katte at se.

Hun tog kassen og kattene med hjem - og beholdt så den ene.

"Ja, og den nåede at få et langt liv hos os. Den døde i påsken."

Uforstående handling

Michela Kristensen er totalt uforstående overfor den handling, som den ukendte bilist i den sølvgrå stationcar udviste mandag eftermiddag, og som blev observeret af den kvindelige bilist, der kørte lige bagved. Kvindens bil ramte den ene killing, da den som nummer to kom ud af vinduet.

Efterfølgende så flere trafikanter den lille sorte, formentlig døde kattekilling ligge i vejkanten.

"Skal vi prøve at kigge derovre," lyder det fra datteren Celina, der ledte efter kattekillingerne sammen med sin mor. Foto: Michael Wulff

Kattekillinger bliver sammen

Nu er Michela og datteren Celina på jagt efter spor. Den sorte killing er blevet fjernet i mellemtiden, og den kattekilling, som den kvindelige bilist i mandags så forsvinde ind i et krat, er heller ikke at se.

"Hvis den ene killing har overlevet, så vil den typisk blive i nærheden af sin døde søskende, tror jeg. Så derfor har vi ledt på strækningen i dag, men uden held."

"Det er jo ikke i orden, at smide katte ud på den måde. Men skal det være, er en papkasse bedre end det, vi har set her," mener Michela Kristensen.

Publiceret 11 July 2019 08:55