Du kan følge Søren Trangbæk fra Hinnerup i denne sæsons 'Korpset' på TV 2. Foto: Thomas Rønn/ TV 2

Du kan følge Søren Trangbæk fra Hinnerup i denne sæsons 'Korpset' på TV 2. Foto: Thomas Rønn/ TV 2

Udfordrende:

Søren fra Hinnerup er med i 'Korpset'

TV 2 har skruet op for kravene i denne sæson af serien Korpset

HINNERUP Blandt de blot 12 aspiranter, som i denne sæson stiller til start i TV 2-programmet Korpset, er den 36-årige Søren Trangbæk fra Hinnerup.

Det er tredje sæson af serien om det barske liv i 'Korpset'. En stor del af kurset er nu rykket udendørs, og udfordringerne er større. Hvem er gjort af det rette stof og er med lige til det sidste? Det vil vise sig de kommende uger. Sæsonpremieren blev sendt torsdag 4. juli og kan ses på TV 2 PLAY, hvis ikke du nåede det i første omgang.

Hvor meget skal man gå igennem både fysisk og psykisk, før man kan erklære sig egnet til at blive elitesoldat? I syv programmer følges 12 danske mænd, der i otte dage bliver presset til det yderste både psykisk og fysisk i håb om at gennemføre kurset, der i denne sæson byder på helt nye udfordringer i helt nye miljøer.

Nyt instruktørhold

Det er de to tidligere jægersoldater, Thomas Rathsack og Erik B. Jørgensen, der fungerer som instruktører, ligesom de også gjorde det i sæson et og to. De får denne gang selskab af en ny instruktør, den tidligere frømand Claus Victor Staun.

Sammen har de designet det ekstreme kursus, som aspiranterne forsøger at gennemføre. De tre instruktører har alle været udsendt til krigszoner og været i kamp mod fjendtlige styrker. Undervejs i programmerne deler de ud af deres erfaringer fra aspiranttiden og deres oplevelser i krig. Anders Damm-Hejmdal er læge og overvåger de 12 aspiranter og deres fysiske og mentale helbred. wuf

Publiceret 13 July 2019 11:55