Ejendommen er beliggende Østergade 6 og er på 35.773 kvadratmeter. Favrskov Kommune planlægger at nedrive bygningerne på grunden umiddelbart efter overtagelsen i 2021. Pressefoto

Ejendommen er beliggende Østergade 6 og er på 35.773 kvadratmeter. Favrskov Kommune planlægger at nedrive bygningerne på grunden umiddelbart efter overtagelsen i 2021.

Favrskov overtager Expedit-grund i Ulstrup

Expedit-grunden skal fra 2021 bruges af kommunen

ULSTRUP Favrskov Kommune har lavet en aftale med Expedit om at købe virksomhedens ejendom i Ulstrup med overtagelse 1. juli 2021. Overtagelsen kan dog rykkes op til et halvt år. Expedits interesse for at sælge skal ses i sammenhæng med, at virksomheden planlægger at opføre et nyt, stort logistikcenter på 7.000 kvadratmeter i Hadsten. Sådan lyder det i denne pressemeddelelse:

Adm. direktør i Expedit, Carsten Rønde, er meget tilfreds med aftalen med Favrskov Kommune.

"Vi har altid været glade for at ligge i Ulstrup, men Expedit vokser, og lige nu har vi fokus på at optimere og effektivisere alle processer. Derfor vil vi samle vores aktiviteter i Hadsten. Det vil blandt andet give os klare logistiske fordele og gøre det muligt at optimere både vores produktion, lager og distribution. Jeg er glad for, at aftalen giver os mulighed for at blive i Ulstrup, indtil vores nye byggeri står klar i Hadsten," siger Carsten Rønde.

Illustration: Favrskov Kommune

Illustration: Favrskov Kommune

Expedit producerer butiksløsninger til detailhandlen og har hovedkontor i Hadsten. Siden 1982 har virksomheden også haft til huse i Ulstrup, hvor der aktuelt er 15 ansatte.

Borgmester i Favrskov, Nils Borring, glæder sig over erhvervelsen af grunden, der ligger centralt i Ulstrup.

"Expedit ligger lige midt i Ulstrup, hvilket gør grunden interessant for Favrskov Kommune. Den indgår som en del af et fremtidigt byudviklingsområde, og da muligheden for at overtage grunden dukkede op for første gang for nogle år siden, var vi nødt til af afsøge, om det kunne lade sig gøre at erhverve den. Det er nu lykkedes, og det giver mulighed for at inddrage den i vores langsigtede planlægning," siger Nils Borring.

wuf

Publiceret 16 July 2019 06:00