Maria Melskens har selv tre drenge i alderen 21, 10 og 8. Familien er også privat flyttet til Hinnerup og faldet til med det samme.

Maria Melskens har selv tre drenge i alderen 21, 10 og 8. Familien er også privat flyttet til Hinnerup og faldet til med det samme. "Vi føler os hjemme i Hinnerup allerede. Vi er meget glade for byen." Foto: Michael Wulff

Maria er klar til at fotografere babyer

Et brækket ben satte Maria Melskens på fuld tid

Af
Michael Wulff

HINNERUP Maria Melskens kravler rundt og lægger gulv, da Lokalavisen Favrskov uanmeldt dukker op på Samsøvej i Hinnerup.

Den 37-årige fotograf med speciale i spædbørn er ved at gøre klar i sit nye og større studie 'Lovelymoments,' som hidtil har haft adresse i Hørning nær Skanderborg.

"Nu har jeg fundet disse lokaler. Jeg har brug for mere plads, så der skal lige laves lidt inden receptionen 3. august," siger hun og rejser sig op.

"Der lå et gulvtæppe fra en gammel færge her. Der skal være lysere, males og være behageligt og pænt. Så er jeg klar til at modtage de små."

Samsøvej 30 huser flere virksomheder. Maria Melskens er rykket ind i nummer 30E.

Samsøvej 30 huser flere virksomheder. Maria Melskens er rykket ind i nummer 30E.

Brækkede benet

Hun er oprindeligt uddannet som revisorassistent og havde fotograf-jobbet som deltid.

"Men så brækkede jeg benet, og da jeg mærkede efter, var det kun det at fotografere, jeg savnede. Så jeg sagde op i revisorfirmaet og er nu fuldtid med kameraet."

Hendes speciale er fotografering af nyfødte, som sover, andre babyer og såmænd også gravide kvinder.

"Babyer er helt vildt svære at fotografere. Men jeg får skabt en god kontakt til børnene, som kræver tålmodighed. Den har jeg. Nu må man jo ikke rose sig selv her i landet, men jeg kan få glimtet frem i øjet på barnet."

"Det skal være en god oplevelse, for der er mange minder i et billede."

Maria Melskens siger også nej til opgaver med konfirmander fx.

"Så henviser jeg til nogle af de andre fotografer her i nærheden. Det er god service, mener jeg."

Publiceret 17 July 2019 11:55