Kattekillingen blev fundet død mandag formiddag, to uger efter den blev kastet ud af et bilvindue på Skanderborgvej ved Hammel. Foto: Gert Jensen

Kattekillingen blev fundet død mandag formiddag, to uger efter den blev kastet ud af et bilvindue på Skanderborgvej ved Hammel. Foto: Gert Jensen

Kattekillinge-sagen:

Død killing fundet bag hønsehus på Mosevej

Efter to uger blev den ene af mindst to bortkastede kattekillinger fundet død få hundrede meter væk

Af
Kian Johansen

Hammel En af de killinger som en person i en sølvgrå stationcar smed ud af bilruden i krydset Skanderborgvej/Hammelvej i Hammel, mens bilen var i fart, er nu fundet død.

Det fortæller Gert Jensen, der bor på Mosevej i Hammel, i fugleflugtslinje få hundrede meter fra Skanderborgvej, hvor killingerne blev kastet ud af bilvinduet mandag 8. juli.

"Jeg fandt killingen her i formiddags, da jeg gik ude i haven. Den lå bag hønsehuset og har sikkert lagt der et par dage," fortæller han Lokalavisen Favrskov.

Killing i området

Han har sendt et billede af den døde killing og her ses det tydeligt, at insekter, eller andre ådselædere allerede har været i gang med en del af naturens arbejde, for tænderne er blottet, renset for kød.

Et par naboer havde set en killing på deres gårdsplads for en uges tid siden, den forsvandt hurtigt, inden de nåede at reagere. Men om det er den samme killing, ved han ikke.

"Det er noget forbandet svineri at behandle levende væsener på den måde," mener Gert Jensen og håber at billedet vil få den pågældende person bag killingekastene til at tænke sig om og få dårlig samvittighed.

"Det er af ren og sær ondskab, eller uden tanke for andre levende væsener, at man gør den slags. Bilen var jo kun en halv kilometer væk fra dyrehospitalet, så der har været rig mulighed for en mere human aflivning," mener han.

Publiceret 22 July 2019 16:06