Nøglebundt fra Søften Kirke. Arkivfoto: Michael Wulff

Nøglebundt fra Søften Kirke. Arkivfoto: Michael Wulff

Mindeord:

Grundfør har mistet et stort klub- og foreningsmenneske

Mindeord Finn Lyngbak Jakobsen, kasserer i Grundfør Ungdoms- & Idrætsforening, og mangeårig ven har skrevet mindeord om Leif Konradsen, der er død 61 år gammel.

Onsdag 17. juli 2019 mistede Grundfør Ungdoms- og Idrætsforening, samt byen Grundfør en kær ven efter længere tids sygdom.

Leif har brugt en stor del af sit voksenliv på klubarbejdet omkring GUI, lige fra første gang han og jeg satte vores ben i GUI tilbage i midt 80´erne. Det startede med oldboys fodbold, senere kom andre idrætsgrene også til, badminton og petanque.

Men Leif ville mere, så ret hurtigt blev bestyrelsesarbejde og forskellige projekter, også en del af hans bidrag til fastholdelse og udvikling af GUI, her er nævnt enkelte af de projekter, som Leif, i samarbejde med andre ildsjæle, har sat sine væsentlige fingeraftryk på:

I 1995 startede arbejdet med etablering af en ny afdeling, nemlig Petanque – første nye afdeling i GUI i 60 år. Leif har ad flere omgange været formand for Petanque-afdelingen.

I 1998 var det arbejdet med etableringen af Grundførs nye medborgerhus, et stort projekt, hvor en masse af klubbens medlemmer gav en hånd med.

I 2005 og 2006 var det arbejdet med tilbygningen med nye omklædningsfaciliteter til klubhuset.

Leif var hovedformand for GUI fra 2007 til 2019, hvor han trak sig på generalforsamlingen på grund af sin sygdom.

I perioden som hovedformand rakte han ud til borgerforeningen, festivalforeningen og forsamlingshuset, for at skabe et endnu tættere samarbejde til gavn for Grundfør og borgerne i Grundfør.

Leif var meget synlig på banerne ved kirken og i Grundfør i al almindelighed, hvor han og Anette deltog i mange arrangementer i Grundfør.

Holdsamarbejdet Team Favrskov Håndbold er også kommet til mens Leif var hovedformand, hvilket er blevet en stor succes. Det har altid været vigtigt for Leif at søge samarbejdet, men et samarbejde på lige vilkår for alle involverede parter. Retfærdighed betød meget for Leif.

GUI har været en vigtig del af Leif´s liv de sidste godt 30 år, og mange vil huske, hvor stolt han var, da han i juni måned 2016 kunne holde jubilæumstalen i anledning af GUI´s 150 år jubilæum.

Jeg og mange andre vil huske Leif som en rigtig god ven og kammerat, som altid stod klar til at hjælpe, uanset hvad det drejede sig om.

Leif var også en person man kunne være dybt fortrolig med, også en person som kommunikerede sine meninger og holdninger, og stod ved dem og forsvarede dem.

Familien, som lige nu lider et stort savn, har altid betydet meget for Leif, så Leif fandt også tid til at være der for dem, hjælpe og trøste når der var behov for det. Og glæden var stor, da det første barnebarn kom til. En ny generation kunne tage plads i lænestolen sammen med Leif.

Leif har nu foretaget sin sidste rejse og er begravet på Grundfør Kirkegård, og hvad kunne være mere rigtigt, end at han er stedt til hvile i nærheden af boldbanerne, Medborgerhuset og ”Sognerådssalen” og det GUI, som fyldte og betød så meget for ham.

Han vil holde et vågent øje med det hele.

Æret være mindet om Leif Konradsen.

Publiceret 24 July 2019 07:00