Blandt andet Kop & Kande i Hadsten havde indbrud natten til mandag, da to maskerede mænd brød ind af bagdøren. Foto: Kian Johansen

Blandt andet Kop & Kande i Hadsten havde indbrud natten til mandag, da to maskerede mænd brød ind af bagdøren. Foto: Kian Johansen

Biljagt: Mænd i en Mercedes stationcar jagtet efter indbrud i Hadsten og Langå

Biljagt i Aarhus efter to tyve der brød ind i forretning i Langå og derefter hos Kop & Kande i Hadsten i nat

Af
Kian Johansen

Hadsten To mænd i en stjålet sølvgrå Mercedes Stationcar med stjålne nummerplader har i nat holdt Østjyllands Politi beskæftiget ad flere omgange.

Det første forhold Lokalavisen Favrskov kender til, er en anmeldelse 02.16 i Langå, hvor der er indbrud i en dagligvareforretning. En sølvgrå Mercedes er set køre fra stedet.

Derefter vågner flere naboer til Kop & Kande i Hadsten ved bankelyde. To maskerede mænd er i færd med at banke et gitter ind.

"Jeg bliver kontaktet af en nabo klokken 2.34 og er på stedet 02.43," fortæller indehaver af Kop & Kande, Anne-Mette Holm.

En spritny bagdør er brudt op med et koben og efterfølgende er et gitter bagved døren hamret ud af væggen, så de kunne komme ind.

"De er gået efter Royal Copenhagen kasser fra lageret og så har de tømt to kasser inde i forretningen. Den ene er revet ud af disken og taget med, " fortæller hun.

Hendes forretning åbner derfor nok lidt senere i dag, fordi hun skal have fundet en løsning på kontanterne.

"Men vi skal nok finde en løsning, fortæller en træt indehaver."

Østjyllands Politis pressemedarbejder Janni Lundager bekræfter de to indbrud og fortæller, at en patrulje klokken 03.03 får øje på den sølvgrå Mercedes Stationcar på Grenåvej Aarhus, de forfølger den fra Asylvej i Risskov og længere ind mod byen, hvorefter betjentene mister kontakten til bilen.

Publiceret 29 July 2019 09:47