Kasper Asgreen og Michael Mørkøv (med sønnen Frederik), da sidstnævnte vandt DM i landevejscykling i juni. Nu mødes de igen i Hadsten.

Kasper Asgreen og Michael Mørkøv (med sønnen Frederik), da sidstnævnte vandt DM i landevejscykling i juni. Nu mødes de igen i Hadsten. Foto: Claus Bonnerup/ Ritzau Scanpix

Lokale ryttere kan drille Tour-profiler

Sulten Jeppe Aaskov Pallesen fra Hadsten fik andenplads til gadeløb i Struer bag Asgreen og foran Mørkøv

Af
Kian Johansen

Gadeløb Selvom de to danske mestre og Tour de France-aktuelle ryttere Kasper Asgreen og Michael Mørkøv stiller til start under Hadsten Gade Grand Prix torsdag 15. august, så er det ikke sikkert at én af de to er øverst på podiet efter løbet.

For i år er blandt andet lokale ryttere klar til at bide dem i cykelskoene.

Den mest markante er Jeppe Aaskov Pallesen fra Hadsten, der kører for coloQuick.

Under gadeløbet i Struer spurtede han sig til en andenplads, netop i kamp mod Kasper Asgreen.

"Gadeløbet i Hadsten passer godt til Jeppe og hans måde at cykle på, desuden stiller flere fra hans cykelhold også op, og selvom hver kører sin egen chance, kan det være, at han får hjælp af sine holdkammerater. Oftest kommer Tour-rytterne alene, så de skal ud og finde alliancer og køre med på de rigtige tidspunkter. Det handler meget om tilfælde og held," siger Jesper Dannerfjord, fra styregruppen i Hammel Cykleklub, der heller ikke er i tvivl om, at Andreas Brandt Aidel fra Team OK Kvickly Odder, der er født i Thorsø kan være med i opløbet.

"Men han er en tungere rytter og Søndergade-bakken passer ikke så godt til hans fysik," lyder det fra Jesper Dannerfjord.

Kasper Asgreen og Michael Mørkøv har en fælles interesse i at holde unge Jeppe Aaskov Pallesen fra fadet og det kan måske få dem til at indgå en fælles alliance i starten af løbet.

Publiceret 11 August 2019 09:00