Den nye Bridgemate har gjort livet en del lettere for Hadsten Brigdgeklubs medlemmer.

Den nye Bridgemate har gjort livet en del lettere for Hadsten Brigdgeklubs medlemmer.

Bridgeklub oplever fremgang

Hadsten Efter at Hadsten Bridgeklub har afsluttet turneringen, ser man lyst på fremtiden for dem traditionsrige forening. Klubben oplever nemlig medlemstilgang. I sæson 2018/2019 har 10 deltaget i undervisningen, som klubben tilbyder, og det betyder efter al sandsynlighed flere omkring de grønne borde. Der er allerede flere på venteliste til næste sæsons undervisning, lyder det fra bestyrelsen.

Den nye sæson går i gang i uge 36. Her forventer klubben også at spille mandag og torsdag, og at der om mandagen skal spilles i 2 rækker.

Klubben var så heldig, at Veluxfonden i 2018/2019 donerede penge til indkøb af en nye bridgemate. Klubben spiller nu med maskinblandede kort, så medlemmerne har mulighed for efterfølgende at se de afviklede spil på klubbens hjemmeside.

Der blev spillet afslutnings-turnering mandag og torsdag. Mandag. 1. Birgit og Jens Foged 2. Lykke og Find Albrechtsen 3. Lis og Ib Søndergaard Torsdag 1. Edith Ørum og Find Albrechtsen 2. Ingrid Sørensen og Bent Pedersen 3. Sonja Christensen og Kirsten Knudsen.

Publiceret 13 August 2019 06:00