Fra 1. september er Morten Krogh Nielsen konstitueret som ny sognepræst ved kirken i Hinnerup. Pressefoto

Fra 1. september er Morten Krogh Nielsen konstitueret som ny sognepræst ved kirken i Hinnerup. Pressefoto

Morten Krogh Nielsen bliver ny sognepræst

navne Fra 1. september er Morten Krogh Nielsen konstitueret som ny sognepræst ved kirken i Hinnerup i en ansættelse, der er fastlagt til at skulle vare indtil udgangen af maj 2020.

"Det er måske rammende at sige, at jeg er en ny, gammel præst eller måske snarere en gammel, ny præst. Ny på den måde, at jeg nu bliver 'den nye', der skal løfte opgaverne sammen med Kjeld, Eva og Margrethe, men også fordi jeg trods min alder på 50 år og grå hår på toppen, stadig er ny som præst," fortæller Morten Krogh Nielsen i en pressemeddelelse. Han kommer fra en stilling som sognepræst på Thyholm i Vestjylland, som han blev ordineret til i 2014.

Forud for præstegerningen har han haft ansættelse i en årrække i et konsulenthus i Aarhus, hvor han arbejdede med strategi og kommunikation.

"Jeg kommer med erfaring fra alle præstelivets facetter fra et område, hvor troen har stor betydning, og hvor livet omkring kirken er et stærkt samlingspunkt. Erfaringer, jeg er vokset og modnet af, som jeg glæder mig til at bringe i spil," siger den nye sognepræst.

jesl

Publiceret 18 August 2019 06:00