Jacob Bøgeskov Olsen har bestyret John's bodega siden november 2018 og har i den periode lavet mange forbedringer af lokalerne ude og inde. Foto: Anette Bonde.

Jacob Bøgeskov Olsen har bestyret John's bodega siden november 2018 og har i den periode lavet mange forbedringer af lokalerne ude og inde. Foto: Anette Bonde.

John's Bodega: "Fedt at være bestyrer og leve sine ideer ud"

Bestyrer Jacob Bøgeskov Olsen ændrer lidt hele tiden i John's Bodega i Hammel, og han har flere planer i ærmet

Af
Anette Bonde

erhverv Jacob Bøgeskov Olsen trives som bestyrer af John's Bodega på Mindevej i Hammel. Han startede, da René Hansen, Centralkroen i Hadsten, overtog bodegaen.

"Jeg har fået den tilbudt, men jeg siger kun ja, hvis du vil være med," lød René Hansens besked til Jacob Bøgeskov Olsen, der tidligere har arbejdet for ham på Centralkroen.

Det blev et ja, og siden november 2018 har Jacob Bøgeskov Olsen stået for den daglige drift i John's Bodega. Det har også inkluderet diverse forandringer og tiltag.

"Det er superfedt at være bestyrer og leve sine ideer ud. Der er rigtig mange muligheder her."

Poolbord og DJ-pult

I løbet af de ni måneder har Jacob Bøgeskov Olsen, bakket op af de otte ansatte, nået en del. Den gamle bar og den gamle DJ-pult er blevet fjernet, og i stedet er der blevet indrettet et hjørne med poolbord og siddepladser. En DJ-pult lidt mindre end den tidligere, er blevet sat op, samt ny lyd, ny vægbeklædning, og der er installeret nyt lys på diskoteksområdet.

Punkter på arbejdsplanen, der har været krydset af i et stykke tid, er nyt gulv i 'udestuen', maling af hele bodegaen, tremmerne for vinduerne er blevet fjernet, nye hylder er sat op, og baren er blevet slebet og olieret.

Næste tiltag bliver gårdmiljøet ud for bodegaen. Det sættes i gang, så det er færdigt til foråret. Facaden bliver pudset op, og der skal bygges en terrasse med blomsterkummer og caféborde.

Flere events

Når de fysiske forbedringer er på plads, er det Jacob Bøgeskov Olsens plan at gøre mere ud af events i bodegaen. Han sætter gang i beerpong, besøg af DJ's, livemusik og forskellige konkurrencer. For eksempel vil han introducere Kahoot-quiz (paratviden, red.) den første torsdag i måneden.

Under Hammel Hestemarked i september byder Jacob Bøgeskov Olsen og John's Bodega på et program fra torsdag til lørdag med livemusik, DJ's og et par overraskelser i form af specielle gæster. Der opsættes i den forbindelse telt med en ekstra bar i gården.

Publiceret 21 August 2019 08:00