Christina Friis Thomsen deltog i 2018 i DR's Bagedysten. Dagplejeren fra Hadsten vil blandt andet fortælle om, hvordan det var at deltage i Bagedysten på Clausholm Slot. Hun har som postbud leveret post til slottet og boede på et tidspunkt ikke langt derfra. Foto: Kian Johansen

Christina Friis Thomsen deltog i 2018 i DR's Bagedysten. Dagplejeren fra Hadsten vil blandt andet fortælle om, hvordan det var at deltage i Bagedysten på Clausholm Slot. Hun har som postbud leveret post til slottet og boede på et tidspunkt ikke langt derfra. Foto: Kian Johansen

Book billet: Live fra Vitten med Christina fra Bagedysten

Når Live fra Vitten livestreames med et oplagt publikum i Vitten Forsamlingshus, så er Christina Friis Thomsen fra Den Store Bagedyst klar til at fortælle om skiftet fra dagplejer til at blive kendt i tv

Af
Kian Johansen

Live fra Vitten Når Lokalavisen og Vitten Borgerforening sender live fra Vitten forsamlingshus, så bliver det blandt andet med Christina Friis Thomsen fra Hadsten. Til daglig er hun dagplejer, men sidste år blev hendes liv vendt på hovedet, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR. Hun vil fortælle om morgener, hvor hun prøvebagte for fuld ovn-damp, mens dagplejebørnene blev modtaget med åbne arme et par timer senere og hvordan hun testede opskrifter, når familien var gået i seng. Nu er hun igen dagplejer. Og hvordan er det så gået?

Derudover vil vi præsentere dig for flere mennesker med lokal baggrund, der har noget på hjerte. Vi vil forsøge at lave en blandet buket, hvor du kan blive klogere.

BOOK DIN BILLET HER

Du kan også møde arkivleder Poul Nørgaard fra Lokalhistorisk Arkiv for Hammel og Favrskov. Han vil fortælle om Hammels Hønsegilde, der har stolte traditioner og kun finder sted hvert 10. år. Og så har vi en ejendomsmægler fra Danbolig i Hadsten parat til at fortælle. Indtil videre om boligsituationen i Favrskov.

Kom med til Vitten

Vi inviterer dig med som publikum i Vitten forsamlingshus torsdag 26. september, her er et måltid mad, fællessang og hygge, mens du vil blive præsenteret for mennesker med noget på hjerte, interviewet af Kjeld B. Nielsen, der blandt andet er bestyrelsesmedlem i Vitten Borgerforening og Forsamlingshus.

Du kan booke en billet (med spisning) til torsdag 23. september klokken 18.30. Pris 120 kroner.

FAKTA

LIVE FRA VITTEN

  • En "levende" lokalavis, hvor publikum bliver præsenteret for en række aktuelle emner i Favrskov.
  • Vi streamer live fra aftenen via Facebook.
  • Formatet minder om et TV-magasin, hvor vært Kjeld B. Nielsen interviewer en række gæster.
  • Interviewene er på i gennemsnit 8 minutter og spænder vidt over kultur, sport, erhverv og politik. Fælles er, at emnerne alle har en Favrskov-vinkel.
  • Næste gang: Torsdag 26. september klokken 18.30 i Vitten Forsamlingshus.

Publiceret 04 September 2019 10:00