Kristoffer Rosing-Schow er saxofonist og billedkunstner, og lægger vejen forbi Søften ved årets 'Kunst i Favrskov' 21. og 22. september. Pressefoto.

Kristoffer Rosing-Schow er saxofonist og billedkunstner, og lægger vejen forbi Søften ved årets 'Kunst i Favrskov' 21. og 22. september. Pressefoto.

Kendte musikere på Kunst i Favrskov

Musiker Peter Viskinde var med som udstiller sidste år, og i år finder man endnu flere malende musikere blandt udstillerne

Af
Anette Bonde

udstilling Den kendte guitarist og sanger Peter Viskinde er igen blandt årets udstillere ved Kunst i Favrskov, der finder sted i weekenden 21. og 22. september. Yderligere to musikere fra den danske musikscene har meldt deres ankomst. Det er saxofonisterne Thomas Agergaard og Kristoffer Rosing-Schow.

Alle tre er med i gruppen 'Malende musikere', der også tæller kendisser som Billie Koppel, Ole Fick, Troels Trier, Lars H.U.G. med flere.

"Det er bestemt interessant. Det åbner en mulighed for, at vi til næste år kan tiltrække endnu flere af de malende kunstnere," siger medarrangør Thorkild Petersen.

Også lokale musikere med billedkunstneriske talenter er med på udstillingen. Det er Niels Østergaard, der spiller ukulele og har lovet at give et par numre, og Mogens Mønsted, der spiller tværfløjte. Sidstnævnte har i øvrigt ved tidligere udstillinger givet et par numre på tværfløjte.

Ved årets Kunst i Favrskov er der 52 udstillere fra nær og fjern. Sidste år tiltrak udstillingen cirka 1200 besøgende.

Publiceret 08 September 2019 07:15