Poul Nørgaard (I midten) fortæller om tyskere, festlige traditioner og om hvordan et hønsegilde hvert 10. år er en hundredeårig tradition i Hammel. Foto: Kian Johansen

Poul Nørgaard (I midten) fortæller om tyskere, festlige traditioner og om hvordan et hønsegilde hvert 10. år er en hundredeårig tradition i Hammel. Foto: Kian Johansen

Hønsegildet fortælles live fra forsamlingshuset

Du kan høre eller se det live. Fortællingen om Hammels stolte tradition hvert 10. år

Af
Kian Johansen

Live fra Vitten Når live-kameraerne tændes i Vitten Forsamlingshus torsdag 26. september, så er er Poul Nørgaard, arkivleder fra Lokalhistorisk Arkiv for Hammel og Favrskov med som fortæller.

Køb din billet her

Han vil fortælle om Hønsegildet i Hammel, der kun holdes hvert 10. år. Den over hundrede år gamle skik har en del traditioner, blandt andet hovedbeklædningen.

Også dagplejer Christina Friis Thomsen fra Hadsten dukker op. Sidste år blev hendes liv vendt på hovedet, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR.

Ejendomsmægler er i tænkeboksen

Med er også ejendomsmægler Tommy Risgaard fra Danbolig i Hadsten, der lige nu tygger på hvad han skal præsentere os for.

Han har et par temmelig gode bud, og vi kan afsløre, at det ene bud ligger langt fra, hvad du ville forvente en ejendomsmægler vil fortælle om.

Derudover vil vi præsentere dig for flere mennesker med lokal baggrund, der har noget på hjerte. Vi vil forsøge at lave en blandet buket, hvor du kan blive klogere og få præsenteret mennesker der kan gøre os klogere.

Du kan deltage

Vi inviterer dig med som publikum i Vitten forsamlingshus torsdag 26. september, her får du et måltid mad, fællessang og hygge, mens du vil blive præsenteret for mennesker med noget på hjerte, interviewet af Kjeld B. Nielsen, der blandt andet er bestyrelsesmedlem i Vitten Borgerforening og Forsamlingshus.

Live fra Vitten

  • Du kan booke en billet (med spisning) til torsdag 23. september klokken 18.30. Pris 120 kroner.
  • Køb billet på www.favrskov.lokalavisen.dk

Publiceret 09 September 2019 10:00