Frivillig Fredag med Noah og filmpremiere

Dagen for de frivillige holdes 27. september i Inside Hammel

arrangement FrivilligCenter Favrskov inviterer til Frivillig Fredag, der holdes 27. september i Inside Hammel.

Årets tema er 'Vil du med', og på programmet står da også kl. 16 premiere på videoen 'Vil du med', som er lavet af Favrskov Frivilligcenter. Den skal vise, hvad frivillighed kan være, og skal inspirere andre.

Lena Leth Jensen, formand for FrivilligCenter Favrskov, ser frem til Frivillig Fredag 2019.

"I år mødes vi under temaet “Vil du med?”. For FrivilligCenter Favrskov indfanger det, hvad Frivillig Fredag og tiden op til handler om: At synliggøre vores frivillige indsatser i Favrskov - og få flere med ind i vores fællesskaber. Sidste år satte vi fokus på de forskellige former for frivillighed i Favrskov. I år sætter vi fokus på de unges mulighed for at engagere sig i fællesskaberne," fortæller Lena Leth Jensen.

Efter middag med musik fra kl. 16.30 er der koncert med Noah. I dag er Troels Gustavsen 'gruppen' Noah, der før også havde skolekammeraten Lasse Dyrholm med.

I juni 2016 udkom singlen 'Vi brænder', der var den første, siden Lasse Dyrholm forlod gruppen. Den blev valgt af Team Danmark til at være den officielle danske OL-sang ved OL i Rio. Noah deltog også i 2016-udgaven af TV 2-programmet 'Toppen af Poppen'.

jesl

Publiceret 10 September 2019 06:00