Michael Fogsgaard var klar til det første indkøb i den nye bagerforretning. "Eijjj, Jeg får at vide, at vi spiser for meget kage, tag et billede af rundstykkerne." Foto: Kian Johansen

Michael Fogsgaard var klar til det første indkøb i den nye bagerforretning. "Eijjj, Jeg får at vide, at vi spiser for meget kage, tag et billede af rundstykkerne." Foto: Kian Johansen

Duften er flyttet 200 meter:

Bageri åbnede i Sundhedshuset

Efter 18 år i Østergade og fem millioner kroners investering er Mester Jacob flyttet ind i Hadstens nye Sundhedshus

Af
Kian Johansen

Hadsten Alle 45 ansatte hos bagermester Jacob Overgaard har knoklet i mere end en uge for at være helt klar til åbningen af bagerforretningen, der er flyttet fra Østergade til toppen af Sundhedshuset, med udkørsel til Vesselbjergvej i Hadsten.

Det er en investering til mere end 5 millioner kroner, der for første gang kunne præsenteres for kunderne fra klokken 6 fredag morgen.

Det har ellers ligget over 18 år på Østergade, i et bageri i tre etager. Jacob Overgaard har også selv trådt sine barnesko der, da hans forældre havde bageriet før ham.

Kunderne har fundet vej til det nye bageri. Det beviste en lang kø lidt før klokken ni, da avisen var på besøg.

"Jeg har lige været til fitness nedenunder, og det dufter jo så dejligt ovenpå," kunne en kunde afsløre, dog uden at navnet skulle frem, lidt fitness-stolthed har man vel.

500 kvadratmeter bageri

De ansatte er ved at finde en rutine i det splinternye bageri med nye ovne og udstyr.

"Vi skal lige finde os selv, det er noget med at huske hvor kanelen er og hvor tingene helt skal stå, smiler Jacob Overggard, der ifølge eget udsagn har sovet godt, natten før åbningen.

Så nu har han et 500 kvadrameter stort bageri, 130 kvadratmeter forretning, et kontor og velfærdslokaler på 120 kvadratmeter, samt et mindre køkken. Desuden er planen, at der skal udvides med udendørs café på svalegangen over mod Farvehandlen.

Der et lavet ny indgang fra nordsiden og der skal etableres 15 p-pladser foran bageriet.

Publiceret 13 September 2019 11:58