Anders Andersen bor i Hadsten. Han har tidligere arbejdet ho Bakken Bears og så er han medlem af bestyrelsen i Hadsten Hawks i fritiden. Indsendt foto

Anders Andersen bor i Hadsten. Han har tidligere arbejdet ho Bakken Bears og så er han medlem af bestyrelsen i Hadsten Hawks i fritiden. Indsendt foto

To nye ansatte i Favrskov Erhvervsråd og en ekstraordinær generalforsamling

Tidligere sponsorchef fra Bakken Bears skal være med til at styrke erhvervslivets opbakning til Erhvervsrådet i Favrskov. Samtidig er der kaldt ind til ekstraordinær generalforsamling

Af
Kian Johansen

Favrskov Anders Andersen, Hadsten og Brian Jørgensen, Hinnerup er ansat til hhv. at styrke Favrskov Erhvervsråds medlemstilbud og give professionel vejledning til virksomhederne.

Det fortæller erhvervschef Anders Hermansen.

"Vi styrker medlems- og netværksaktiviteterne ved at ansætte Anders Andersen. Han har i de sidste mange år som sponsorchef arbejdet hårdt og dedikeret med at styrke erhvervslivets opbakning til Bakken Bears - netop gennem fokus på værdiskabelse og samarbejde gennem netværk," lyder det.

Brian Jørgensen bor privat i Sabro, og har kontor i Hinnerup, så han er så godt som på hjemmebane her i Favrskov.

Brian Jørgensen bor i Sabro, men har kontor i Hinnerup. Han er hentet ind som ekstern konsulent. Indsendt foto

Brian Jørgensen bor i Sabro, men har kontor i Hinnerup. Han er hentet ind som ekstern konsulent. Indsendt foto

Han har tilsvarende opgaver for Horsens Erhvervsråd.

"Han er specialist i at vejlede i vækstordninger og erhvervsfremmesystemet og til at hente ekstern finansiering," lyder skudsmålet fra Anders Hermansen, der har hentet Brian Jørgensen ind som konsulent.

Ekstraordinær generalforsamling

Næsten samtidig har bestyrelsen indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling 25. september for at orientere om Erhvervsrådets situation og planerne for fremtiden samt søge medlemmernes opbakning til en ændret kontingentstruktur.

Så i stedet for at være baseret på, hvor mange ansatte den enkelte virksomhed har, skal kontingentet være ydelsesbaseret, med forskellige pakker, til forskellige priser, som i sportens verden.

Det betyder, at indgangsbilletten til Erhvervsrådet bliver et basismedlemskab, der udover stemmeret og opbakning til foreningens arbejde, giver adgang til nyhedsbreve samt adgang til foreningens aktiviteter mod deltagerbetaling.

Derudover kan den enkelte virksomhed, tilvælge attraktive ydelsespakker, der giver adgang til en lang række nye netværksaktiviteter og arrangementer samt forskellige muligheder for synlighed.

Samtidig vil bestyrelsen gerne, at Erhvervsrådets forretningsmodel fremover står på 3 ben:

  • Virksomhedernes lokale interesseorganisation.
  • Virksomhedernes lokale netværksorganisation.
  • Kommunens lokale erhvervsserviceoperatør.

Publiceret 20 September 2019 09:30