Henriette Halgaard Rasmussen er med virkning fra 1. oktober ny chef for ældreområdet i Favrskov Kommune. Pressefoto

Henriette Halgaard Rasmussen er med virkning fra 1. oktober ny chef for ældreområdet i Favrskov Kommune. Pressefoto

Ny chef for ældreområdet

Henriette Rasmussen har været konstitueret siden 1. juli

navne Henriette Halgaard Rasmussen er med virkning fra 1. oktober ny chef for ældreområdet i Favrskov Kommune.

Henriette Halgaard Rasmussen har været ansat i Favrskov Kommune siden juni 2014, hvor hun tiltrådte stillingen som sekretariatschef i Job og Økonomi. I 2016 blev hendes ansvarsområde udvidet til også at omfatte ansvaret for Borgerservice.

Med virkning fra 1. juli i år blev Henriette Halgaard Rasmussen konstitueret i stillingen som ældrechef.

Respekt for området

"Jeg har en oprigtig og stor interesse for ældreområdet, da jeg altid har betragtet ældrepleje og -omsorg som en af samfundets vigtigste velfærdsopgaver. I den periode, jeg har været konstitueret ældrechef, har jeg for alvor fået sat hverdagsarbejdet inden for området i perspektiv. Min respekt for området er kun blevet styrket, udtaler Henriette Halgaard Rasmussen i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Henriette Halgaard Rasmussen er 48 år, uddannet cand.scient.pol. i 2003 og bor sammen med sine tre børn i Tranbjerg i Aarhus Kommune. Hun er endvidere i gang med en Master-uddannelse i offentlig ledelse.

Før Henriette Halgaard Rasmussen kom til Favrskov Kommune, arbejdede hun fra 2002-2007 som fuldmægtig i Århus Amt, og fra 2007-2014 varetog hun forskellige stillinger i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune.

Pragmatisk tilgang

"Henriette har, i den korte tid hun har været konstitueret, formået at sætte sig godt ind i området, og det er min vurdering, at hendes pragmatiske ledelsesmæssige tilgang til løsningen af opgaverne vil være et værdifuldt aktiv i samspillet med ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere," udtaler direktør for social og sundhed Kate Bøgh i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 08 October 2019 06:00