Omkring 50 dukkede op til sidste gang, der var Live i Forsamlingshuset. Vi håber du vil deltage, enten som publikum, eller ved at følge med live. Foto: Kian Johansen

Omkring 50 dukkede op til sidste gang, der var Live i Forsamlingshuset. Vi håber du vil deltage, enten som publikum, eller ved at følge med live. Foto: Kian Johansen

Live i Forsamlingshuset:

Vi bringer historierne tættere på dig

Ny omgang Live i Forsamlingshuset onsdag 23. oktober

Af
Kian Johansen

Live Godt 100 personer, enten i forsamlingshuset, eller bag skærmen fulgte med sidste gang vi bragte 'Live fra Forsamlingshuset'.

Vi vil gerne nå ud til endnu flere og vi tilbyder dig, at du kan møde masser af spændende mennesker med en god historie, og så tilmed være en del af fællesskabet, siddende hjemme i sofaen.

Book en billet her

Og så kan du endda deltage i debatten og stille spørgsmål undervejs, når vi folder spændende lokale personers historier ud - live i Vitten Forsamlingshus på onsdag 23. oktober fra klokken 19.00-20.15.

Gå ind på Facebook

Du skal bare gå ind på facebook.com/lokalavisenfavrskov, så vil vi livestreame hele seancen, fra fællessang til interviewene af lokale med noget på hjerte.

Undervejs kan du stille spørgsmål til dem, via vores live-feed. Det samme kan publikum i salen, der tilmed får fællessang, mad og den hyggelige stemning med i købet. Her er der fællesspisning fra klokken 18.00 og efter vi afslutter livestreamingen, bliver kaffen serveret.

Se første del af livestreamingen på vores Facebook-side nedenunder. Det starter 16 minutter og 38 sekunder inde i klippet

Det er takket være Elro Fonden, at livestreamingen overhovedet kan lade sig gøre.

Fonden er nemlig i gang med at etablere en grejbank til foreninger i Elro's tidligere dækningsområde. Den er først oppe at køre i foråret 2020, men da vi fra Lokalavisen Favrskov fortalte om vores projekt, var folkene bag fonden med på den nytænkende ide, lige med samme.

Og derfor er der indkøbt professionelt udstyr, så vi - og i fremtiden alle foreningerne, der tilmelder sig grejbanken - kan livestreame.

Se anden del af livestreamingen på vores Facebook-side nedenunder. Det starter 6 minutter og 8 sekunder inde i klippet

Fem fortalte

Sidste gang havde vi masser af interessante personer med som gæster, der blev interviewet af Kjeld B. Nielsen.

Vi hørte blandt andet Christina Friis Thomsen fortælle om sin tid i Bagedysten på DR og om at have fuldtidsjob som dagplejer ved siden af. Det blev til mange vågne bagetimer om natten, fortalte hun blandt andet.

Vi hørte også ejendomsmægler Tommy Risgaard fortælle, at hans eksamensopgave nær var blevet afvist, da han for mange år siden forudså, at folks boliger ville blive endnu større. Dengang var det utænkeligt på grund af priserne på opvarmningen. I dag findes der huse der er mere end energineutrale.

Også Poul Nørgaard fra Lokalhistorisk Arkiv for Hammel og Favrskov var forbi. Han fortalte om Hammels største drukgilde hvert tiende år, Hønsegildet. Og til stor morskab fra publikum trak han både hønsehat og rekvisitter frem, under fortællingen.

Live i Forsamlingshuset.

Onsdag 23. oktober i Vitten Forsamlingshus.

Book en billet til 120 kroner med spisning og kaffe på www.favrskov.lokalavisen.dk

Tjek ind på facebook.com/lokalavisenfavrskov og følg vores livestream fra klokken 19.00-20.15

Publiceret 09 October 2019 10:00