Christina S. Johansen glæder sig til at få et endnu større kendskab til Favrskov Kommune. Privatfoto

Christina S. Johansen glæder sig til at få et endnu større kendskab til Favrskov Kommune. Privatfoto

Passion for det lokale:

Goddag til ny journalist på Lokalavisen Favrskov

34-årige Christina S. Johansen er ny journalist på avisen

Af
Kian Johansen

Favrskov Fremover har du store muligheder for at møde journalist Christina S. Johansen i hele Lokalavisen Favrskovs dækningsområde.

Vi har hentet hende hos vores søsteravis UgeBladet Skanderborg.

Christina er 34 år og bor i Hammel med sin mand, halvanden-årige datter og lille hund.

Hun har slået sine folder hos Politikens Lokalaviser i Aarhus helt siden sin praktiktid.

"Her blev det hurtigt klart, at lokaljournalistikken og jeg er et rigtig godt match, så efter endt uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole var der ingen tvivl om, at jeg gerne ville tilbage hertil," lyder det fra Christina S. Johansen.

Skriver historier, der når over hækken og bordet

Heldigvis blev hun i efteråret 2011 fastansat hos Lokalavisen Aarhus - i første omgang med ansvaret for den vestlige del af kommunen og sidenhen den sydlige. Efter endt barsel kom hun til UgeBladet Skanderborg, endnu en søsteravis til Lokalavisen Favrskov. Og nu er hun altså endt på den avis, hun så gerne ville skrive for, nemlig den du sidder med lige nu.

"Gennem mine år hos Lokalavisen Aarhus og senest UgeBladet Skanderborg, har jeg mødt oceaner af forskellige typer - fra samfundets bund til toppen af rådhuset. Min interesse er særligt mødet med den helt "almindelige" borger, som har en historie, stor eller lille, der skal slibes til, formes og serveres, så den vækker samtale over middagsbordet og hækken. For det er det, lokaljournalistikken i særdeleshed både kan og skal - vække nysgerrighed og samtale."

Nu er vi to en halv

Samtidig med at Christina S. Johansen har placeret skrivetøjet her i Favrskov, så vil du stadig kunne møde Michael Wulff Hansen.

Han deler sin tid ligeligt mellem UgeBladet Skanderborg og Lokalavisen Favrskov, så det bliver hver anden uge, at han slår sin kameralinse og pen ud i Favrskov.

Dermed er der nu to en halv journalist ansat på Lokalavisen Favrskov.

Publiceret 09 October 2019 09:00