Der er teater for børn i alle aldre bl.a. forestillingen 'Ønsk'. Foto: Sven Erik Sokkelund

Der er teater for børn i alle aldre bl.a. forestillingen 'Ønsk'. Foto: Sven Erik Sokkelund

Se er det hyggetid:

Teater for store og små børn i efterårsferien

Bibliotekerne byder på teaterforestillinger for alle børn

teater Bibliotekerne i Hinnerup, Hadsten og Hammel står klar med teater for alle børn i efterårsferien.

For de 3-8 årige er der den humoristiske kærlighedshistorie ’Ønsk!’ 14. oktober ved Teatret Lampe på Hadsten Bibliotek. Tinsoldaten ønsker sig danserinden som kone og begiver sig ud på en lang sørejse til havets bund, hvor han måske får sit ønske opfyldt.

På Hammel Bibliotek opfører Guldlok Dukketeater 19. oktober eventyrkomedien ’Prinsessen og de tre friere’ for de 3-8 årige. Her oplever vi Mester Jakels forsøg på at erobre prinsessen og det halve kongerige. Mon han klarer en hel nat i Troldeskoven?

På Hinnerup Bibliotek er der 16. oktober sværdkamp, sorte riddere og… hønsefodring i forestillingen ’Bedre helt næste gang’ for de 8-12 årige. Det er Fortællekunsten, der inviterer publikum til at være aktive i fortællingen om drengen Thomas.

De lidt større børn på 6-12 år kan også prøve kræfter med teater på en anderledes måde, når Rollespilsakademiet ligeledes 16. oktober arrangerer ’Eventyret mellem hylderne’ på Hadsten og Hammel Bibliotek. Bibliotekerne har brug for børnenes hjælp til at løse opgaver og besejre monsteret, der er sluppet ud af bøgerne og gemmer sig.

Mere information og billetter via favrskovbib.dk eller på biblioteket.

gs

Publiceret 09 October 2019 08:00