Daniel Toft Jakobsen (S) er rystet over beslutningen om at trække pengene tilbage til trinbrættet i Laurbjerg. Arkivfoto: Kian Johansen

Daniel Toft Jakobsen (S) er rystet over beslutningen om at trække pengene tilbage til trinbrættet i Laurbjerg. Arkivfoto: Kian Johansen

Folketingsmedlem: "Dybt kritisabelt at pille Laurbjerg trinbræt ud"

Socialdemokratisk folketingsmedlem, Daniel Toft er skuffet og og rystet over beslutning om ikke at give penge til trinbræt i Laurbjerg

Af
Kian Johansen

En af de politikere bag beslutningen om at give 15 millioner kroner til et trinbræt i Laurbjerg er rystet over beslutningen fra den nye forligskreds bag aftalen om 'Bedre og billigere kollektiv trafik', der netop har besluttet at pille 15 millioner kroner ud af forliget.

"Jeg er skuffet over alle de partier, inklusive mit eget parti," lyder det fra folketingsmedlem Daniel Toft Jakobsen (S), der er valgt til Folketinget med stemmer primært fra Favrskov og Hedensted.

Han sad som medlem af transportudvalget i forrige valgperiode og var med til at anbefale, at den daværende forligskreds afsatte 15 millioner kroner til trinbrættet i Laurbjerg.

Men efter at Dansk Folkeparti er trådt ud af forligskredsen, så de tilbageværende partier, bestående af Socialdemokratiet, Enhedslisten, Radikale Venstre og SF snittet til at pille de 15 millioner ud af ligningen.

"Jeg er ikke blevet involveret overhovedet, og jeg havde ingen fornemmelse for, at den beslutning skulle ændres," påpeger han.

"Jeg mener det er dybt kritisabelt. Tænk på alle de lokale kræfter og ildsjæle der har brugt tid på det her. På en måde er det jo lidt at holde folk for nar, når man først siger, at trinbrættet skal realiseres, og så kort tid efter melder ud, at det skal det så alligevel ikke."

Publiceret 29 October 2019 12:15