Fra venstre Lene, som har været med i 10 år, Dorthe, Lars og Ulla, der alle er klar til at jule 3. november. Foto: Michael Wulff

Fra venstre Lene, som har været med i 10 år, Dorthe, Lars og Ulla, der alle er klar til at jule 3. november. Foto: Michael Wulff

Sig nærmer tiden:

Jul og jubilæer i blomsterbutikken i Hadsten

Den 3. november holder Hadsten Blomster julestue med æblegløgg og æbleskiver.

Af
Michael Wulff

HADSTEN Det bliver en helt speciel weekend hos Hadsten Blomster, når november holder sit indtog.

"Ja, det er jo nærmest blevet en tradition, at vi den første søndag i november holder julestue, hvor vi så har skiftet hele sortimentet ud," siger Lars Simonsen, der samme weekend kan fejre sit 20 års jubilæum som indehaver af Hadsten Blomster.

Vi kan jo ikke sælge vores ting den 23. december. Der skal det hele jo gerne have stået og glædet i de mange hjem i nogen tid

Mor og far er med

Der kommer til at dufte af jul, selvom der er mere end syv uger til juleaften.

"Sådan er det. Vi kan jo ikke sælge vores ting den 23. december. Der skal det hele jo gerne have stået og glædet i de mange hjem i nogen tid," fortæller Lars, som får sine forældre på besøg denne søndag i november.

"Mor Else kommer og laver friskbagte æbleskiver, mens far Bent står for udskænkning af en hvid æblegløgg. Det er også blevet en tradition. Dejligt at de er med."

Juleassistancen er her endnu

Udover Lars Simonsens eget 20 års jubilæum, kan butikken også fejre Lene Warming, der har været der i 10 år.

"Lene startede som juleassistance, så vi kan godt sige, at det har været en lang jul. Hun er her jo endnu," griner blomsterhandleren, som også nævner Grethe Majgaard fra Hadbjerg.

"Grethe har været med i 20 år. Hun er den frivillige hjælper, som trofast dukker op, når det brænder på. Hende er vi rigtig glade for," siger Lars Simonsen.

Publiceret 31 October 2019 07:00