Efterskoleelever fra Frijsenborg Efterskole skræmte livet af folk i Hammel torsdag aften. Foto: Frijsenborg Efterskole

Efterskoleelever fra Frijsenborg Efterskole skræmte livet af folk i Hammel torsdag aften. Foto: Frijsenborg Efterskole

Halloween:

Den gule villa var skræmmende god

Hammel var på den anden ende, da torsdagens Halloween blev markeret, med blandt andet spøgelseshus

Af
Kian Johansen

Skrigene og uhyggen krøb gennem Hammels gader torsdag aften, sammen med Hammel-Toget, der var pyntet til lejligheden.

Hvert år arrangerer Hammel Handel Halloween med åbnet i byens butikker. De lidt mindre børn kunne hygge sig uhyggeligt meget inde i Østergade med lidt mindre uhyggelige sysler, såsom skattejagt, trylleshow, ballondyr og flødebollekast.

De mere modige drog ud ud til udkanten af centrum.

Her stod elever fra Frijsenborg Efterskole klar i den Gule Villa på hjørnet ved Banealle/Anbækvej, der var omdannet til spøgelseshus i stor stil.

Og med til historien hører også, at eleverne var rykket ind i den gamle forstanderbolig, hvor Karen Banke Larsen startede Frijsenborgegnens efterskole i 1949.

Siden er de flyttet op i den anden ende af byen, men lidt historisk blev de altså de sidste beboere, der indtog det der indtil fornylig var plejehjem.

Den Gule Villa skal skal rives ned - og kulturring Østjylland og Hammel Handel var gået sammen med efterskolen om at gøre det uhyggeligt godt i Hammel.

Med god hjælp fra en tidligere elev på efterskolen, nemlig Mads Reinholt, der nu arbejder hos Dystopia Entertainment, fik eleverne i den grad bygget et flot spøgelseshus op.

Vi har lånt billederne af Frijsenborg Efterskole.

Publiceret 01 November 2019 19:03