Tina Kock nyder at have fået mere plads og flere kollegaer efter at hun har flyttet sin salon til den gamle stationsbygning i Hammel. Foto: Anette Bonde.

Tina Kock nyder at have fået mere plads og flere kollegaer efter at hun har flyttet sin salon til den gamle stationsbygning i Hammel. Foto: Anette Bonde.

Nu både frisører og behandlere i den gamle station

Frisørsalon i den gamle stationsbygning i Hammel plus massør, fodterapeut, kraniosakralterapeut og kosmetolog

Af
Anette Bonde

erhverv "Jeg troede egentlig ikke, at jeg savnede kollegaer. men jeg kan mærke, at det er hyggeligt at have nogle at sparre og sludre med."

Tina Kock har pludselig fået flere kollegaer. Efter at have drevet frisørsalonen 'Din Frisør Tina Kock' fra privaten i Voldby i et par år, flyttede hun fra 1. september salonen ind i den gamle stationsbygning i Hammel.

"Jeg arbejdede for meget alene og havde alt for travlt i Voldby. Her nyder jeg at kunne henvise nogle af kunderne til mine kollegaer. Og snart bliver det endnu mere nødvendigt, nu hvor der er en lille ny på vej," smiler hun og peger på sin runde mave, der vidner ombarsel om nogle få måneder.

I øjeblikket arbejder Tina Kock på at ansætte endnu en frisør, dels til afløsning under barsel både i salonen og til den mobile frisør-del til såvel private som faste plejehjem, men også for at hun selv vil kunne gå ned i tid. Børneflokken består i øjeblikket af fire sønner mellem fire og elleve år, og så er der en lillesøster på vej.

Frisør og behandlerrum

I 'Din Frisør Tina Kock' er der to afdelinger med tre klippestole i hver. De er adskilt af et venteområde med legehjørne.

Desuden er der blevet indrettet flere behandlerrum, der på skift bemandes af en fodterapeut, en kosmetolog, en massør og en kraniosakralterapeut. Louise Andersen, den tidligere ejer af House of Care i Hammel, er ansat som frisør og fodterapeut. De øvrige behandlere lejer sig ind i lokalerne. Det er kosmetolog Brianne Madsen, og Mette, der er massør og kraniosakralterapeut.

Det er hvad der er plads til nu, men ifølge Tina Kock kommer der måske endnu flere tilbud og kapaciteter i den gamle stationsbygning med tiden.

I resten af bygningen er der i dag lejligheder, og en clairvoyant lejer sig ind med sin klinik.

Den gamle stationsbygning er blevet renoveret og rummer nu både lejligheder og erhverv. Foto: Anette Bonde.

Den gamle stationsbygning er blevet renoveret og rummer nu både lejligheder og erhverv. Foto: Anette Bonde.

Sætter selv i stand

Tina Kock og ægtefællen Kristian Kock Pedersen købte bygningen for et par år siden. Han, der har en fortid som byggeleder og senere som handicaphjælper, har hænderne skruet godt på og har sat denne og også flere andre flere bygninger i stand med henblik på udlejning.

Familiens hus i Voldby er nu sat til salg, og Tina Kock og hendes mand glæder sig til at rykke til Hammel.

"Drømmen er selv at bygge, når huset i Voldby er blevet solgt. Med fire drenge, der med tiden selv kan komme rundt til skole og fritidsaktiviteter i Hammel, bliver hverdagen lettere."

Kristian Kock Pedersen er i øvrigt gået i gang med at uddanne sig til finansøkonom og har skippet jobbet som handicaphjælper.

"Han skulle have lidt mere erfaring i det der ejendomssjov," smiler Tina Kock.

Publiceret 04 November 2019 11:33