Søstrene Katrine og Karoline Byriel hentede guld i damedouble 15D. Privat foto.

Søstrene Katrine og Karoline Byriel hentede guld i damedouble 15D. Privat foto.

HGF Badminton:

Spillere hentede guld, sølv og bronze

Tirsdag i efterårsferien begav badmintonspillere i HGF Badminton sig til Denmark Open i Odense sammen med forældre og trænere

Af
Anette Bonde

sport En ihærdig indsats kombineret med gavmilde sponsorer betød at HGF Badminton kunne tage til Odense i efterårsferien og deltage i Denmark Open's juniorturnering.

Det var tilbage i april, at Hammel GF Badminton var vært for Danmarksmesterskaberne for ungdomshold. Takket være sponsorater fra Hammels erhvervsliv og Favrskov Kommune, og en frivillig indsats fra klubbens spillere og deres forældre gav arrangementet et flot overskud. Derfor kunne klubben i efterårsferien sende 38 ungdomsspillere på klubtur til Denmark Open's juniorturnering i Odense, som blev afholdt samtidig med de professionelles turnering.

Badmintonspillerne, et hold forældre og trænere satte tirsdag i efterårsferien kurs mod Odense. De blev indkvarteret på en lokal skole, og tidligt onsdag morgen fordelte de 38 spillere og tre trænere sig i fem forskellige haller og dystede mod spillere fra blandt andet Danmark, Polen, Finland, Tyskland og Litauen.

Undervejs fik de også mulighed for at se deres forbilleder Anders Antonsen og Viktor Axelsen spille deres indledende kampe, som blev transmitteret af TV2 Sport.

Hammel var i øvrigt den klub med størst deltagerantal i turneringen, og spillerne hentede flere guld-, sølv- og bronzemedaljer.

Pitstop i Vejle. Privat foto.

Pitstop i Vejle. Privat foto.

Publiceret 06 November 2019 09:00