Et nyt koncept med livestreaming og fællessakb i forsamlingshuset er i gang. Du er velkommen til at følge med. Foto: Kian Johansen

Et nyt koncept med livestreaming og fællessakb i forsamlingshuset er i gang. Du er velkommen til at følge med. Foto: Kian Johansen

Live fra Vitten:

Hør om alt fra kvægprojekt til metaldetektor-fund

Hør om metaldetektor-fund, genbrugsmarkedet i Hinnerup, om at drive kvægbedrift i Nicaragua og at holde juleaften for alle

Af
Kian Johansen

Livestreaming Du er igen indbudt til 'Live i Forsamlingshuset' mandag 25. november, når Lokalavisen Favrskov og Vitten Borgerforening sender live fra Vitten forsamlingshus.

Her kan du både følge med som publikum og som bruger via vores livestream på www.facebook.com/lokalavisenfavrskov fra klokken 19.00.

Book din billet her Spisning, underholdning og kage, kun 120 kroner.

Vi har inviteret Anders G. Christensen, der kommer og fortæller om sit kvægprojekt i Nicaragua.

Og så dukker Karina Schwartz op og fortæller om hvordan man går fra kirkesang til suppe-steg-og-is.

Vi hører også om Dansk Røde Kors' genbrugsbyggemarked i Hinnerup. Mens Sara Eldrup fra Hinnerup fortæller sin meget personlige beretning om, hvorfor hun vælger at arrangere juleaften for alle i Hinnerup Sognegård. Tag gerne lommetørklæder med.

Sidst, men ikke mindst vil Herluf Nydam Jensen fra Hadsten fortælle om sine fund. Hans hobby er at vandre med en metaldetektor i hånden. Og han har fundet alt fra bronzesværd, mønter og tinknapper til bilnøgler og ølkapsler.

Det er Live fra Forsamlingshuset - i Vitten

Mandag 25.11 klokken 18.00-til cirka 21.30.

18.00-18.55 spisning.

19.00 Fællessang. Livestreaming begynder.

19.05 Historier og anekdoter fra Favrskov.

20.25 Livestreaming slutter.

20.30 Kaffe og kage.

Deltagere

Anders G. Christensen, der kommer og fortæller om sit kvægprojekt i Nicaragua.

Karina Schwartz fortæller om, hvordan man går fra kirkesang til suppe-steg-og-is.

Hvordan er Dansk Røde Kors' genbrugsbyggemarked i Hinnerup opstået.

Sara Eldrup fra Hinnerup fortæller sin meget personlige beretning om, hvorfor hun vælger at arrangere juleaften for alle i Hinnerup Sognegård.

Herluf Nydam Jensen vil fortælle om sine fund. Hans hobby er at vandre med en metaldetektor i hånden. Og han har fundet alt fra bronzesværd, mønter og tinknapper til bilnøgler og ølkapsler.

Publiceret 06 November 2019 10:28