Tilfredse eller ej:

Børn og Skole beder om forældrenes mening

Kommunen undersøger tilfredshed i dagtilbud, skoler og SFO

favrskov Hvordan ser det ud med forældretilfredsheden i dagplejen, vuggestuen, børnehaven, skolen og SFO’en? Hvad siger forældrene eksempelvis til den pædagogiske indsats, undervisningen, de fysiske rammer og kommunikationen?

Frem til 17. november har forældrene mulighed for at give deres besyv med og dermed sørge for en høj svarprocent, siger formand for børne- og skoleudvalget Birgit Liin i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

"Undersøgelsen er et godt supplement til den dialog, der foregår i det daglige mellem forældre og institution. I undersøgelsen kan vi gå mere systematisk til værks og nå bredt ud i en fastlagt periode," fortsætter hun.

"Brugerundersøgelser giver os brugbar viden, som vi kun kan blive klogere af. Forældrenes feedback er vigtig at få, så vi fortsat kan udvikle os og sikre de bedst mulige rammer for børnene. Det er selvfølgelig forventningen, at resultaterne bruges aktivt af ledelsen på den enkelte institution i samarbejde med bestyrelsen. Samtidig kan det helt sikkert give anledning til nogle gode snakke og drøftelser i udvalget, lyder det fra Birgit Liin i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 07 November 2019 08:00

Foredrag i Ø. Velling Forsamlingshus