Arkivfoto

Arkivfoto

Til gavn for nye virksomheder:

Nyt erhvervsforum i Favrskov

Det nye forum er målrettet ledere/virksomhedsejere og direktører

NETVÆRK: Et nyt erhvervsforum skal være med til at synliggøre og udvikle Favrskov til gavn for nuværende og eventuelle nye virksomheder.

Det nye forum er målrettet ledere/virksomhedsejere og direktører bosiddende i Favrskov eller med interesse i det attraktive område omkring Favrskov.

Nyt erhvervsforum skal være med til at synliggøre og udvikle Favrskov til gavn for nuværende og eventuelle nye virksomheder

Et forum målrettet mod ledere/virksomhedsejere og direktører bosiddende i Favrskov eller med interesse i det attraktive område omkring Favrskov.

Det er Per Rasmussen, ny direktør for Grauballe Bryghus, der står bag. Han har en fortid som marketingsdirektør i en del professionelle sportsklubber.

”Jeg er ny direktør, men det betyder ikke, at jeg ikke brænder voldsomt for Favrskov, og det vil jeg altid gøre. I forbindelse med to af arrangementerne tilbyder vi også ølsmagning i lokalområdet, hvor I kommer til at smage det bedste af det bedste fra Grauballe Bryghus”, lyder det fra direktør, Per Rasmussen.

"Det er et forum, hvor vi skal bygge relationer op, opdatere og dele viden med hinanden. Dertil kommer der uden tvivl forretning. Mangfoldighed er særdeles vigtigt og et nøgleord. Samtidig er grundstenen i hele netværket ”at fremme erhvervslivet og tiltrække virksomheder til Favrskov”.

Erhvervsforummet starter 4/12.

"I forbindelse med det første møde kommer indbegrebet af iværksætteri forbi, nemlig Gregers Petersen, der er indehaver af GP ejendomme. Her vil han holde indlægget: ”Favrskov – guldet omkring Århus”.

-feldt

Publiceret 08 November 2019 08:00