Billeder af forfald:

Den forladte campingplads

Tre journalist-studerende går tæt på historien om campingpladsen i Haar og efterlyser dine minder om stedet og så går de 'live'

Af
Kian Johansen

Tre journaliststuderende efterlyser hjælp til at dykke ned i historien til dengang, hvor en overnatning på campingpladsen i Haar kostede 6 kroner.

Hør om projektet: Book billet her eller følg med Live i Forsamlingshuset' på http://www.facebook.com/lokalavisenfavrskov fra klokken 19.00-20.25.

Til dengang, hvor 400 liter maling og en masse knofedt gav nyt liv til de nedslidte bygninger. Og til dengang hvor poolparty og radiobilræs med ’Barbie Girl’ pumpende i højtaleren og var hverdag på Lilleådalens camping.

Redskaberne flyder rundt, som er de legende børn netop stået op af poolen. Følg historien på facebooksiden ”Den Forladte Campingplads”.

Redskaberne flyder rundt, som er de legende børn netop stået op af poolen. Følg historien på facebooksiden ”Den Forladte Campingplads”.

På facebooksiden ”Den Forladte Campingplads” fortæller Liv Sepstrup, Thea Storm og Magnus Bang, fra 4. semester på Journalisthøjskolen, DMJX i Aarhus historien. Send en mail til likjse@mail.dmjx.dk eller ring til 61602132, hvis du vil bidrage.

Live om campingpladsen

Mandag 25. november kan du høre dem fortælle under 'Live i Forsamlingshuset' i Vitten Forsamlingshus.

Fra Aage Schøler åbnede Haar camping (senere Lilleådalens camping), og gik fra fuldtids landmand til trofast campingfatter, til den dramatiske lukning i 2007.

Det er Live fra Forsamlingshuset - i Vitten

  • Mandag 25.11 klokken 18.00-til cirka 21.30.
  • Book billet her eller følg med live på http://www.facebook.com/lokalavisenfavrskov fra klokken 19.00-20.25.
  • Emner: Den Forladte Campingplads.
  • Anders G. Christensen, om sit kvægprojekt i Nicaragua.
  • Karina Schwartz, fra kirkesang til suppe-steg-og-is.
  • Hvordan er Dansk Røde Kors' genbrugsbyggemarked i Hinnerup opstået.
  • Sara Eldrup fra Hinnerup arrangerer juleaften for alle i Hinnerup Sognegård.
  • Herluf Nydam Jensen går med en metaldetektor i hånden.

Publiceret 11 November 2019 17:00