Sparekassen Kronjylland har tilfredse medarbejdere. Pressefoto

Sparekassen Kronjylland har tilfredse medarbejdere. Pressefoto

Lokal sparekasse kåret til bedste arbejdsplads

Kronjylland har 93 meget glade medarbejdere i kommunen

favrskov Ordentlighed er en dyd for Sparekassen Kronjylland og karakteriserer pengeinstituttet både i forholdet mellem ledelse og medarbejdere og i forholdet til kunderne. At det virker, kan måske være forklaringen på, at sparekassen på ni år har mere end fordoblet kundetallet til 165.000.

Sparekassen, der har 93 medarbejdere i afdelingerne i Hinnerup, Hadsten og Hammel, kunne tirsdag føje endnu en landvinding til rækken.

Analyse- og konsulentvirksomheden Great Place to Work kårede Sparekassen Kronjylland som 'Danmarks Bedste Arbejdsplads' i kategorien flere end 500 medarbejdere sidste tirsdag ved en prisoverrækkelse i Cirkusbygningen i København.

Anonym måling

Kåringen bygger på en omfattende, anonym måling af medarbejdertrivslen og en kulturevaluering, som Great Place to Work har foretaget blandt alle deltagende arbejdspladser.

Og her har Sparekassen Kronjyllands medarbejdere givet arbejdsmiljøet topkarakter. Ikke mindre end 98 procent af de godt 700 medarbejdere mener, at deres arbejdsplads er et rigtig godt sted at arbejde.

"Det er imponerende, at oplevelsen af arbejdsmiljøet er så konsistent positiv i så stor en organisation. Det vidner om en stærk kultur, der når helt ud i krogene i de 50 filialer, der , siger administrende direktør i Great Place To Work Liselotte Sloth Jensen i en pressemeddelelse.

Ikke kun finanser

Sparekassen Kronjyllands ledelse mener, at de gode resultater blandt andet hænger sammen med medarbejdernes daglige glæde over at rådgive deres kunder og, at medarbejderne oplever, at de har mulighed for at udvikle sig.

"Vi driver nok mere vores virksomhed som nogle af de større familieejede virksomheder. Det er ikke nok for os at skrabe flest mulige penge sammen. Der skal være et større formål med virksomheden end det rent finansielle. Vores større formål er at skabe og fastholde balancen mellem vores fire interessenter; kunderne, samfundet, medarbejderne og sparekassen," siger bankens administrerende direktør Klaus Skjødt i pressemeddelelsen.

jesl

Publiceret 14 November 2019 09:00