Fra Hjerte til Hjerte:

Banko støtter ramte børnefamilier i Favrskov

Lokalavisen Favrskov og Dansk Røde Kors arrangerer støttebanko

Af
Kian Johansen

Fra Hjerte til Hjerte Vi er i fuld gang med at samle ind til ramte børnefamilier.

Derfor arrangerer Lokalavisen Favrskov, i samarbejde med Dansk Røde Kors Favrskov støttebanko tre steder her i slutningen af november.

Vi vil skaffe penge nok til den årlige julehjælp, der i 2018 gav knap 150 familier fra vores område et tiltrængt løft i deres knap så søde juletid.

Lokale præmier

Præmierne er sponsoreret af flere af Favrskovs detailhandlende og du kan møde op halvanden time før bankospillene starter.

"Vi vil gerne forsøde juletiden for de mange ramte familier i Favrskov og samtidig er banko en god måde at sætte fokus på, at vi alle kan hjælpe på hver vores måde," siger Lene Søstrøm, der er salgschef på Lokalavisen Favrskov og idekvinde bag.

Fra Hjerte til Hjerte

Dansk Røde Kors i Favrskov og Lokalavisen Favrskov forsøger i denne tid at nå dit hjerte.

Vi kalder kampagnen 'Hjerte til Hjerte' og formålet de er at samle ind til Dansk Røde Kors' lokale arbejde med at hjælpe værdigt trængende familier i Favrskov.

"Vi vil gerne kunne gøre en forskel, og vi er i høj grad fortaler for dem, der ikke selv kan tale. Det bedste var jo, hvis der ikke var brug for os. Men vi kan i den grad mærke, at mange forskellige mennesker har brug for vores hjælp," siger Margit Larsen, der er formand for Dansk Røde Kors' Favrskov kommunekreds.

Hun er formand for fire afdelinger: Thorsø-Ulstrup, Hadsten-Hinnerup, Hammel og Langå, der dækker den gamle Langå Kommune. De fire afdelinger har også hver deres Røde Kors Butik, der også er med til at skaffe midlerne til det velgørende arbejde i området.

FAKTA

Støttebanko

  • Kulturhus Sløjfen, Hadsten lørdag 23. november klokken 14.00.
  • Kulturhus InSide, Hammel søndag 24. november klokken 14.00.
  • Søften Forsamlingshus tirsdag 26. november klokken 19.00
  • Dørene åbnes halvanden time før.
  • Frivillige fra Dansk Røde Kors står for arrangementet, i samarbejde med Lokalavisen Favrskovs medarbejdere.
  • Du kan også støtte direkte ved at indbetale et valgfrit beløb via Mobilepay på nummer 171428.

Publiceret 14 November 2019 09:00