Så er der julebanko i Vester Velling

Jul Så skal der råbes banko. Det årlige julebanko i Vester Velling løber af stablen søndag 17. november klokken 14. Det er Vester Velling Idrætsforening, der afholder julebanko, som finder sted i Vester Velling Forsamlingshus. Dørene åbnes klokken 13.

"Hvert år møder mange mennesker op for at spille banko og amerikansk lotteri og dermed støtte Vester Velling Idrætsforening. Gevinsterne til julebankoet er som sædvanligt blevet skænket af lokalområdets butikker og virksomheder. Vi vil benytte lejligheden til at sige mange tak for den fine modtagelse vores bestyrelsesmedlemmer har fået ude i lokalområdet, når vi har været rundt og spørge, om de havde lyst til at skænke en gevinst til julebankoet. Derfor kan Vester Velling Idrætsforening igen i år sætte mange flotte gevinster til både banko og amerikansk lotteri på højkant," skriver Vester Velling Idrætsforening i en pressemeddelelse.

Der vil blive spillet 20 spil banko med rækkegevinster og på pladen fuld. Vinderne af det amerikanske lotteri findes i pausen, hvor idrætsforening også sælger forfriskninger.

Publiceret 15 November 2019 14:00