Fysioterapeuterne Benjamin Sørensen (tv) & Emil Furbo Carlsen (th), Favrskov Fysioterapi & Træning har lige været til eksamen i akupunktur.

Fysioterapeuterne Benjamin Sørensen (tv) & Emil Furbo Carlsen (th), Favrskov Fysioterapi & Træning har lige været til eksamen i akupunktur.

Til eksamen:

Nåle til kamp mod smerter i led og muskler

Navne Fysioterapeuterne Benjamin Sørensen og Emil Furbo Carlsen har for kort tiden siden fået eksamen indenfor ´Medical Acupuncture´ på Regionshospitalet i Horsens. De praktiserer begge på klinikken Favrskov Fysioterapi & Træning og er en del af et team bestående af tre fysioterapeuter. Den sidste fysioterapeut er Michael Bundgaard, klinikejer.

"Jeg er stolt over mine to kolleger og glæder mig meget på deres vegne. Nu står vi for alvor stærkt som behandlerteam og vil fremadrettet kunne hjælpe endnu flere af vores patienter på klinikken," fortæller Michael Bundgaard.

Til hjælp mod smerter

I dag hersker der en god evidens for brugen af akupunktur til smertebehandling. Fysioterapeuter har en bred sundhedsfaglig uddannelse på 3 ½ år. Det betyder, at de har et godt udgangspunkt for at vurdere om akupunktur er en relevant behandlingsform for patienten.

"Akupunktur er et ekstra værktøj anvendt af fysioterapeuten med henblik på at optimere behandlingen, og den vej igennem hjælpe patienter med smerter i led og muskler," slutter Michael Bundgaard.

Publiceret 15 November 2019 14:00