Birgitte Buchsti siger efter 26 år farvel til titlen som slotssekretær på Clausholm Slot for i stedet at hellige sig egen virksomhed. Pressefoto

Birgitte Buchsti siger efter 26 år farvel til titlen som slotssekretær på Clausholm Slot for i stedet at hellige sig egen virksomhed. Pressefoto

Fra slot til selvstændig:

Slotssekretær starter egen virksomhed

Slotssekretæren på Clausholm Slot bliver selvstændig

hadsten Birgitte Buchsti har gennem 26 år været kendt som slotssekretæren på Clausholm Slot. Men fra 1. november er de herskabelige omgivelser skiftet ud med egen virksomhed, Buchsti Back Office, med base på Valdhornvej 2 i Vorup.

Buchsti Back Office tilbyder ekstern assistance til landmænd, håndværkere og andre mindre erhvervsdrivende. Det kan f.eks. være bogføring og løn, som er blandt de mange arbejdsopgaver, Birgitte Buchsti har været ansvarlig for på Clausholm Slot og Gods.

Birgitte Buchsti lægger ikke skjul på, at det er en kæmpestor beslutning, hun har truffet ved at forlade Clausholm Slot:

"Idéen til Buchsti Back Office spirede for år tilbage, og nu skal drømmen leves ud. Jeg har for længst fejret 25-års jubilæum som slotssekretær, så jeg føler, at tiden er inde til at tage springet," fortæller Birgitte Buchsti i en pressemeddelelse.

Buchsti trækker sig også fra posten som formand for foreningen Danske Slotte og Herregaarde i forbindelse med overgangen til selvstændig erhvervsdrivende.

jesl

Publiceret 16 November 2019 10:30