Indehaver af EDC i Hadsten og Hinnerup, Jette Eriksen (yderst til venstre), bruger juleaftensdag i butikken i Hadsten, hvor hun sammen med køkkenchef Mikkel Schandorff fra Restaurant Gastromé i Aarhus overrækker julepakker til 15 familier i Favrskov. Foto: EDC

Indehaver af EDC i Hadsten og Hinnerup, Jette Eriksen (yderst til venstre), bruger juleaftensdag i butikken i Hadsten, hvor hun sammen med køkkenchef Mikkel Schandorff fra Restaurant Gastromé i Aarhus overrækker julepakker til 15 familier i Favrskov. Foto: EDC

Tænker på børnene:

Jette donerer julepakker til 15 familier

Jette Eriksen fra EDC i Hadsten og Hinnerup overrækker selv 15 familier deres julepakker juleaftensdag

Af
Kian Johansen

Hadsten "Jeg kommer nok til at knibe en tåre, hvis de kigger mig ind i øjnene og siger tak," siger Jette Eriksen, der udover at være indehaver af EDC i Hadsten og Hinnerup, også er i besiddelse af et stort hjerte.

Hun har sponsoreret julepakker til 15 familier i Favrskov Kommune, som ikke selv har ressourcerne til at holde den jul, som de drømmer om. Familierne vil kunne hente deres julepakke hos Jette Eriksen i hendes EDC-butik i Hadsten den 24. december.

Leder efter familier

Og hun har fået Frivillig Center Favrskov til at hjælpe med af finde 15 modtagerfamilier.

Man kan kontakte Marie-Cecilie Friis Broundal fra Frivillig Center Favrskov, hvis man ønsker at komme i betragtning til en julenødhjælpspakke. "Jeg vil gerne hjælpe især børn til en glædelig jul på samme måde, som de ellers kun ville høre om fra kammerater i skole eller børnehave. Og hvis en familie får en julepakke, bliver der måske råd til en gave fra forældrene til børnene," lyder det fra Jette Eriksen.

"Det var min nabos søn, køkkenchefen Mikkel Schandorff fra Restaurant Gastromé i Aarhus, der fortalte, at han og hans ansatte ville lave et større arrangement inde i Aarhus, hvor de lavede maden og arrangerede udleveringen af den. Og for mig giver det meningen at hjælpe lokalt her i Favrskov," siger Jette Eriksen.

"Jeg elsker julen og jeg elsker at give gaver. Det handler om at gøre noget for andre."

FAKTA

Julehjælpspakker

  • Julenødhjælpspakken består af klassisk julemad som flæskesteg - brune kartofler - hvide kartofler - brun sovs - rødkål - chips - svesker - ris a’ la mande og kirsebær sovs.
  • Hvert barn i familien får en julegave. Der er også mandelgave og juletræ til dem, der har lyst og plads til det.
  • Marie-Cecilie Friis Broundal fra Frivillig Center Favrskov skal finde 15 modtagerfamilier.

Udover EDC i Hadsten og Hinnerup, så bakker følgende sponsorer op omkring projektet:

  • Danish Crown, Ingwersen Grønt, WV Danmark, Hørkram, Nørre Søby Kød, Royal Hotel, Restaurant Gastromé.

Følgende hjælpeorganistationer er tilknyttet projektet:

  • Red Barnet, Familiestøtten og HOME-START Familiekontakt.

Publiceret 02 December 2019 14:00