Arkivfoto.

Arkivfoto.

Et mål sikrede Hadsten Håndbold sejren

Fantastisk fight sikrer Hadsten Håndbolds 1. divisionshold to overraskende point mod topholdet Sønderjyske.

Håndbold Det blev tæt, det blev dramatisk og det blev til to point mod topholdet og oprykningsaspiranterne fra Sønderjyske, der før kampen fristede en tilværelse som nummer 3 i tabellen og med en sejr ville kravle tættere på Ringkøbing og Vendsyssel over dem.

Resultat: 23-22 (10-9)

Forsvaret stod godt, rigtig godt. Efter 18 minutter stod der 4-4, hvor en storspillende Marie Aas i målet tog alt der kom forbi et betonforsvar i første halvleg.

Anført af en stærk venstreside i angrebet med Majken Hedegaard og Stine Schmidt, gik pigerne til pause foran 10-9.

Marie Aas asede inde

2. halvleg startede holdet ikke godt, Sønderjyske kom hurtigt foran 13-11 og kunne have udbygget til 14-11, men Marie Aas holdt holdet inde i kampen.

Herfra fik pigerne fat igen, og pludselig var det hele vendt på hovedet og med 8 minutter igen gjorde Majken Hedegaard det til 20-16 og det lignede en afgørelse på kampen.

Men Sønderjyske gav ikke op og med fire hurtige mål, var man nu status quo med fire minutter tilbage, 20-20.

Men til sidst var det en utrolig kølig Sofie Hakala der først scorede på et straffekast og efterfølgende til 22-21 fra fløjen, før Anne Berggren lukkede kampen med 30 sekunder tilbage til 23-21, hvorefter Sønderjyske's sidste mål var irrelevant ift. fordelingen af pointene.

Det var stolt cheftræner.

"Jeg er meget stolt over vores præstation, og det udtryk vi kommer med. Det var en flot holdpræstation, og en kamp hvor vi er knivskarpe i forsvaret. Vi havde udfordringer i angrebet i perioder, men stresser ikke, og formår at være kyniske på de afgørende tidspunkter. Det er fedt at få to point ud af vores hårde arbejde, og vi ved at vi er i det rette spor lige nu", udtalte Mathias Broløs til Hadsten Håndbolds hjemmeside.

Publiceret 04 December 2019 14:00