Thomas Bach fra Lions Club Hadsten tog en del ture for at lægge træflis ud om lørdagen. Foto: Kian Johansen

Thomas Bach fra Lions Club Hadsten tog en del ture for at lægge træflis ud om lørdagen. Foto: Kian Johansen

Glæde:

Lilleåmarkedet gav pænt overskud - trods pløre

160.850 kroners overskud giver en tilfreds formand for Lilleåmarkedet, selvom regnen trak penge væk fra Lions i Hadsten.

Af
Kian Johansen

Hadsten Træflis i spandevis blev kørt ud på pladsen til Lilleåmarkedet i den vådeste august i mands minde, og på trods af, at der blev brugt masser af tid og lejet materiel på at trække en del biler og kræmmere væk fra pladsen, så er det en tilfreds formand for Lilleåmarkedet, der kan præsentere et overskud på 160.850 kroner i 2019.

Overskuddet blev på knap 170.000 kroner i 2018, så havde især lørdagen ikke været så våd, kunne det været blevet næsten samme resultat.

"Vi brugte langt over 15.000 kroner på flis, slamsuger og lejet materiel til at trække biler fri fra den våde plads. Så set i det lys er vi godt tilfredse," siger Henning Bertelsen fra Lions Club Hadsten, der for 42. gang arrangerede Lilleåmarkedet i 2019.

"Vi fik også god hjælp fra Favrskov Kommune til at genoprette pladsen, det er vi taknemmelige for," lyder det.

Stabil græsarmering

Lions Club Hadsten vil foreslå kommunen, at man til næste år kommer såkaldt græsarmering på dele af pladsen, så biler kan køre der og vandet trænge ned i jorden.

Græsarmering er plastrammer med plads til græs i midten.

Kræmmere vender tilbage

"Jeg fik en del hug fra kræmmerne i løbet af lørdagen, hvor det stod ned i tove. Da mente de ikke vi gjorde nok for at dæmpe regnens gener. Men da jeg næste dag tog snakken, så fik jeg faktisk en undskyldning fra en af de værste og desuden gentegnede vi 60 procent af kræmmerne til at komme igen i 2020," fortæller Henning Bertelsen.

Og markedet kommer igen til næste år, lover Lions.

Alle de gode traditioner er der og herrefrokosten fortsætter, mens der er nye tiltag i støbeskeen, så som waterballs og traktrotræk.

Nu skal overskuddet så fordeles til velgørende lokale formål.

Og alle ansøgninger, der ikke kun rammer enkeltpersoner, er velkomne, lyder det.

Publiceret 05 December 2019 14:00